Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Garballons

Manacor, Spanje

 

es-garballonses-garballonses-garballonses-garballonses-garballons
Favoriet 
     

    v.a. 1.789

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Garballons in Manacor

    Geweldig landhuis met privézwembad en prachtige tuin voor 6 personen in Manacor, een paar kilometer van Porto Cristo.

    U kunt genieten van het heerlijke goede weer op het eiland aan de buitengewone buitenkant van dit pand. Hoofdpersoon is het chloorbad van 8 x 4 meter en een diepte van 1,3 tot 2 meter. Hier kunt u na het zonnen heerlijk afkoelen op een van de ligstoelen. Er is ook een buitendouche. Verschillende hoekjes nodigen uit om te ontspannen of buiten te genieten van een heerlijke barbecue, zoals de grote veranda met uitzicht op het zwembad. Op het grote grasveld kan jong en oud spelen. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het gelijkvloerse huis heeft een traditionele en gezellige stijl. Vanaf de veranda komen we in de comfortabele woonkamer met open haard en tv met satellietzenders. Ernaast staat de eettafel voor 6 personen. De keuken biedt alle benodigde apparatuur om tijdens uw vakantie te koken, evenals een keramische kookplaat. De wasruimte is uitgerust met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Het slaapgedeelte bestaat uit 3 slaapkamers, allemaal met 2 eenpersoonsbedden en een kledingkast. Er zijn ook twee badkamers, één met een douche en de andere met een ligbad. De uitrusting wordt compleet gemaakt met een babybedje, een kinderstoel en centrale verwarming op olie.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm