Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luna Club Hotel en spa

Malgrat de Mar, Spanje

 

luna-club-hotel-en-spa
Favoriet 
 

v.a. 208

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Luna Club Hotel en spa in Malgrat de Mar

Luna Club maakt deel uit van het Lunas Hotelcomplex en is rustig gelegen op slechts 250 meter van het strand. Het resort heeft 3 zwembaden en 2 bars met een terras. Dit goed uitgeruste hotel biedt gratis yoga-, pilates-, tai chi- en watsu- lessen, die onderdeel zijn van het speciale "Slow Travel"-programma. In de tuin kunnen hapjes en drankjes worden geserveerd. De accommodatie biedt ook een vegetarisch menu en verzorgt een traditionele Japanse theeceremonie. De kamers hebben een rustige uitstraling waar u volledig tot rust kunt komen. Gemoedsrust om een boek te lezen, naar goede muziek te luisteren, te zonnebaden en een duik te nemen in de blauwe zwembaden. Hotel Luna biedt fantastisch eten, service en vriendelijk personeel. De gasten beoordelen Hotel Luna als een rustig gelegen accommodatie en toch overal dichtbij. Hotel Luna park is een ideale prijs-kwaliteit verhouding.

Luna Club maakt deel uit van het Lunas Hotelcomplex en is rustig gelegen op slechts 250 meter van het strand. Het resort heeft 3 zwembaden en 2 bars met een terras. Dit goed uitgeruste hotel biedt gratis yoga-, pilates-, tai chi- en watsu- lessen, die onderdeel zijn van het speciale "Slow Travel"-programma. In de tuin kunnen hapjes en drankjes worden geserveerd. De accommodatie biedt ook een vegetarisch menu en verzorgt een traditionele Japanse theeceremonie. De kamers hebben een rustige uitstraling waar u volledig tot rust kunt komen. Gemoedsrust om een boek te lezen, naar goede muziek te luisteren, te zonnebaden en een duik te nemen in de blauwe zwembaden.

Hotel Luna biedt fantastisch eten, service en vriendelijk personeel. De gasten beoordelen Hotel Luna als een rustig gelegen accommodatie en toch overal dichtbij. Hotel Luna park is een ideale prijs-kwaliteit verhouding.

Het hotelcomplex Luna Park en Luna Club bestaat uit meerdere gebouwen; Luna Club en Luna Park. Luna Club ligt in Malgrat de Mar en is gelegen op loopafstand van de boulevard en vele bars, restaurants en toeristenshops. In Malgrat de Mar vindt u Marineland, voor een spetterende dag uit! Ook Water World in Lloret is een populaire activiteit bij vele reizigers. Malgrat heeft een treinstation waar u voordelig op de trein naar de heerlijke stad Barcelona kunt stappen!

- Centrum Santa Susanna: ca. 1,5 km
- Strand: ca. 250
- Diverse restaurants en bars: in de nabije omgeving
- Treinstation Santa Susanna: ca. 1,5 km
- Treinstation Malgrat de Mar: ca. 2 km
- Marineland: ca. 4 km
- Water World: ca. 10 km

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 100 m

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 70 km
- Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer is bij het hotel.

- Hotel Luna Club**** behoort tot Hotel Luna Park***, waarmee het alle faciliteiten deelt. Uw kamer is in Luna Club gelegen, sommige diensten zoals het diner vinden plaats in het gedeelde Luna Park.
- Huisdieren niet toegestaan
- Maaltijden in buffetvorm
- Rolstoelvriendelijk hotel

De kamers van Luna Club zijn modern ingericht. De kamers beschikken o.a. over de volgende faciliteiten:
- Telefoon
- Tv
- Koelkastje
- Bureau
- Kluisje
- Airconditioning
- Verwarming
- Badkamer met bad/douche, toilet en föhn
- Balkon met tafel en 2 stoelen

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna