Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Sumus Monteplaya

Malgrat de Mar, Spanje

 

hotel-sumus-monteplaya
Favoriet 
 

v.a. 270

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Sumus Monteplaya in Malgrat de Mar

Hotel Sumus Monteplaya is een goed adult only hotel met moderne, stijlvolle kamers. Doordat het hotel zich alleen op volwassenen richt kunt u hier heerlijk rustig zonnen bij het zwembad, een wellnessbehandeling boeken en genieten van het lekker buffet. Het nieuwe Kalma Spa & Wellnescenter is een nieuwe trekpleister voor dit heerlijke hotel. Onze gasten waarderen met name de stijlvolle inrichting, de rust van het hotel en de ligging vlakbij het strand.

Hotel Sumus Monteplaya is een goed adult only hotel met moderne, stijlvolle kamers. Doordat het hotel zich alleen op volwassenen richt kunt u hier heerlijk rustig zonnen bij het zwembad, een wellnessbehandeling boeken en genieten van het lekker buffet. Het nieuwe Kalma Spa & Wellnescenter is een nieuwe trekpleister voor dit heerlijke hotel.

Onze gasten waarderen met name de stijlvolle inrichting, de rust van het hotel en de ligging vlakbij het strand.

Hotel Sumus Monteplaya is gelegen aan de kustweg. Via een voetgangerstunneltje onder het spoor staat u al snel op het strand. Het centrum van Malgrat, waar ook wekelijks de lokale markt wordt gehouden is slechts 10 minuten wandelen. Aan de boulevard zijn diverese restaurants, bars en toeristenshops gelegen.

Malgrat de Mar heeft een treinstation waar u voordelig op de trein naar de heerlijke stad Barcelona kunt stappen!

- Centrum: ca. 1 km
- Strand: ca. 50 m
- Diverse restaurants en bars: in de directe omgeving
- Marineland: ca. 3,5 km
- Water World: ca. 10 km

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 100 m
- Treinstation Malgrat de Mar: ca. 1,2 km

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 70 km
- - Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Maaltijden in buffetvorm
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Het hotel accepteert alleen gasten van minimaal 17 jaar oud

De standaard kamers zijn ca. 21 m² groot en voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje (tegen betaling, ca. € 20 p.w.)
- Airconditioning en verwarming
- Badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje
- Met uitzicht op de tuin/bergen
De Comfort kamers zijn ca. 23 m² groot en moderner ingericht en met koelkastje. Met zijzeezicht of uitzicht op de boulevard.
De Superior kamers zijn ca. 22 m² groot en moderner ingericht, met koelkastje, houten vloer en hebben een design badkamer met grote douche. Naar keuze met itzicht op zwembad of zee.

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm