Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Resort Els Pins

Malgrat de Mar, Spanje

 

camping-resort-els-pins
Favoriet 
 

v.a. 190

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Resort Els Pins in Malgrat de Mar

Camping Els Pins is een leuke camping, met tal van faciliteiten die zeker zullen bijdragen aan een leuke vakantie, voor alle leeftijden. In het hoogseizoen zal het animatieteam ervoor zorgen dat uw kinderen een iedere dag weer een leuke dag te bezorgen met verschillende activiteiten. In de zwembaden van deze Spaanse camping kunt u genieten van een verfrissende duik of leef u uit in het splashpark en glij van de glijbanen! Ze staan er natuurlijk niet voor niets... Aan faciliteiten om te sporten ontbreekt het niet op camping Els Pins. Op het multisportveld kunnen verschillende sporten worden beoefend, vrienden worden gemaakt aan de tafeltennistafel, een ontspannen potje jeu-de-boules speelt u met de andere campinggasten op de jeu-de-boulesbaan en er is ook de mogelijkheid om een potje te padellen. Op het strand, direct voor deze camping in Malgrat del Mar, kunt u relaxen en zonnebaden. Kortom, of nu opzoek bent naar een actieve of juist rustige vakantie, op

Camping Els Pins is een leuke camping, met tal van faciliteiten die zeker zullen bijdragen aan een leuke vakantie, voor alle leeftijden. In het hoogseizoen zal het animatieteam ervoor zorgen dat uw kinderen een iedere dag weer een leuke dag te bezorgen met verschillende activiteiten.
In de zwembaden van deze Spaanse camping kunt u genieten van een verfrissende duik of leef u uit in het splashpark en glij van de glijbanen! Ze staan er natuurlijk niet voor niets...

Aan faciliteiten om te sporten ontbreekt het niet op camping Els Pins. Op het multisportveld kunnen verschillende sporten worden beoefend, vrienden worden gemaakt aan de tafeltennistafel, een ontspannen potje jeu-de-boules speelt u met de andere campinggasten op de jeu-de-boulesbaan en er is ook de mogelijkheid om een potje te padellen.

Op het strand, direct voor deze camping in Malgrat del Mar, kunt u relaxen en zonnebaden. Kortom, of nu opzoek bent naar een actieve of juist rustige vakantie, op camping Els Pins vindt u het!

Camping Els Pins ligt direct aan het brede strand van Malgrat del Mar. Aan de ene kant van de camping ligt Malgrat del Mar en aan de andere kant Blanes. In de hoogseizoen maanden zijn dit bruisende stadjes met veel gezelligheid en een groot aanbod aan restaurants en bars.

Een dagtrip naar wereldstad Barcelona kan natuurlijk niet ontbreken wanneer uw op vakantie bent aan de Spaanse costa. Ziet u zichzelf al aan de tapas op de Ramblas, wandelen door het park Güell, op de foto bij het Camp Nou staan, verbaast kijken naar de prachtige la Sagrada Familia of lol maken in het, op de Tobidabo gelegen, pretpark? Wij wel namelijk! En vergeet uw handdoek en zwemkleding niet, het strand van Barcelona is namelijk erg goed geschikt om even te ontsnappen aan de hectiek van deze metropool.

- Malgrat del Mar ca. 3.5 km
- Blanes ca. 5.5 km
- Girona ca. 45 km
- Barcelona ca. 70 km

Met de auto:
- Parkeerplaats
Afstand vanaf Utrecht ca. 1450 km

- Mediterraan zwembad opent vanaf 23-06

Buiten het hoogseizoen om kan het zijn de faciliteiten niet of in beperkte mate geopend zijn


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna