Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Pintat (Llubí)

Llubí, Spanje

 

can-pintat-llubican-pintat-llubican-pintat-llubican-pintat-llubican-pintat-llubi
Favoriet 
     

    v.a. 1.390

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Pintat (Llubí) in Llubí

    Prachtig rustiek landgoed aan de rand van Llubí, ideaal om los te koppelen, met een privézwembad en capaciteit voor 4 personen.

    Het landgoed biedt een heerlijke buitenruimte met een rond chloorzwembad van 10 meter breed en variabele diepte, ideaal om af te koelen en te ontspannen. Daarnaast beschikt het over voorzieningen voor entertainment, zoals een barbecueplek waar u kunt genieten van heerlijke buitenmaaltijden, een gemeubileerde veranda om comfortabel uit te rusten, een trampoline voor kinderplezier, een tafelvoetbaltafel en een pooltafel voor recreatieve spelletjes, evenals een dartveld. voor spannende uitdagingen. Een ander hoogtepunt is dat er een charmante boomhut is, speciaal ontworpen voor de kleintjes, die een veilige en opwindende ruimte biedt voor hun recreatie.

    Binnen dit charmante, rustieke en toch moderne landgoed, verdeeld over één verdieping, valt een decoratie met agrarische elementen op, waardoor het een gezellige sfeer krijgt. De ruime woonkamer biedt twee comfortabele banken, airconditioning en een smart-tv voor entertainment. Twee goed uitgeruste keukens, één in het hoofdgebouw en één in een aparte ruimte, beide met gasfornuis en alle voorzieningen voor het bereiden van heerlijke gerechten. Voor rust twee slaapkamers: één met een tweepersoonsbed, ventilator en kledingkast; en een andere met twee eenpersoonsbedden, airconditioning en kledingkast. Twee badkamers met douche completeren de faciliteiten. Voor meer gemak zijn er bovendien een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank beschikbaar. Voor degenen die met baby's reizen, zijn er een wieg en een kinderstoel aanwezig, zodat het hele gezin een comfortabel verblijf heeft.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm