Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Missa 10

Llubí, Spanje

 

ca-na-missa-10ca-na-missa-10ca-na-missa-10ca-na-missa-10ca-na-missa-10
Favoriet 
     

    v.a. 1.453

    • Max. 10 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Missa 10 in Llubí

    Welkom in dit fantastische herenhuis in Llubí, met een extra appartement en privézwembad. Het is geschikt voor 10 gasten.

    De echte ster van dit prachtige herenhuis is het privé-chloorzwembad van 7 x 3 meter en een waterdiepte van 1,2 tot 2 meter. Het nodigt uit om af te koelen na het zonnebaden of op het bovenste terras. Er is een ontspanningsruimte en in totaal 6 ligstoelen. Dit terras is perfect om buiten heerlijke barbecues te bereiden. Als u wilt, kunt u deze ook in de buitenkeuken bereiden en daar of in de gemeubileerde achtertuin van genieten. Er is ook een buitenbadkamer met een douche bij het zwembad.

    Zo zijn de woningen verdeeld over 3 gebouwen: het grote huis, gelegen op de begane grond, en twee appartementen, één gelegen op de eerste verdieping bereikbaar via de trap naast het zwembad, en de andere in een bijgebouw van het pand. In het grote huis wordt u verwelkomd door een rustieke woon-eetkamer met satelliet-TV, DVD, CD-speler, airconditioning en houtkachel, gevolgd door een bijgebouw met 2 banken. De keuken, met een keramische kookplaat, bevindt zich in de glazen ruimte met een barbecue. Vervolgens zijn er 2 slaapkamers met kledingkast, één met een tweepersoonsbed en en-suite badkamer met ligbad en douche, en de andere met een stapelbed. De kamers in dit huis zijn voorzien van plafondventilatoren en verwarming door elektrische wandradiatoren. In het appartement is er een woonkamer met satelliet-tv en airconditioning, een gezellige keuken-eetkamer met keramische kookplaat, een slaapkamer met tweepersoonsbed en kledingkast, en een badkamer met douche. Op de 2 slaapbanken in deze woonkamer kunnen twee gasten slapen. Er zijn 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen. In het bijgebouw is er een ruime woon-eetkamer met airconditioning en Smart TV, een keuken met een keramische kookplaat met alles wat nodig is om te koken. Een kamer met tweepersoonsbed, kledingkast, airconditioning en ventilator. Er is een extra bed op de zolder van de woonkamer. En tot slot maakt een badkamer met douche deze ruimte compleet. Elk gebouw heeft een wasruimte met een wasmachine, strijkijzer en strijkplank; In het grote huis bevindt deze zich in de keuken/barbecueruimte, en in het appartement bevindt deze zich in de gang die naar het zwembad leidt.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna