Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel GHT Miratge

Lloret de Mar, Spanje

 

hotel-ght-miratge
Favoriet 
 

v.a. 330

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel GHT Miratge in Lloret de Mar

GHT Miratge is een splinternieuw Adults-Only hotel (18+) aan de boulevard van Lloret de Mar. U hoeft het hotel maar uit te stappen met uw strandhanddoek in uw hand voor een heerlijk dagje zon, zee, strand. Flaneer over de boulevard om vervolgens het centrum in te lopen en leuke souvenirtjes in te slaan voor familie en vrienden. Terug in het hotel frist trekt u zich terug in de comfortabele hotelkamers of neem een duik in het zwembad. Het zwembad bevindt zich op de bovenste etage waardoor u een prachtig uitzicht heeft op zee, geniet hier van de zon vanuit uw ligstoel en vergeet niet een zomers drankje te halen bij de poolbar. Het hotel is adults only waardoor u optimaal geniet van uw welverdiende vakantie. In de avond reserveert u een tafeltje in het restaurant of loopt u het centrum van Lloret in voor een heerlijk avondmaal, probeer eens de Spaanse tapas! De dag sluit u af in het gezellige uitgaansleven van Lloret de Mar, de strip bereikt u in enkele minuten te

GHT Miratge is een splinternieuw Adults-Only hotel (18+) aan de boulevard van Lloret de Mar. U hoeft het hotel maar uit te stappen met uw strandhanddoek in uw hand voor een heerlijk dagje zon, zee, strand. Flaneer over de boulevard om vervolgens het centrum in te lopen en leuke souvenirtjes in te slaan voor familie en vrienden. Terug in het hotel frist trekt u zich terug in de comfortabele hotelkamers of neem een duik in het zwembad. Het zwembad bevindt zich op de bovenste etage waardoor u een prachtig uitzicht heeft op zee, geniet hier van de zon vanuit uw ligstoel en vergeet niet een zomers drankje te halen bij de poolbar. Het hotel is adults only waardoor u optimaal geniet van uw welverdiende vakantie. In de avond reserveert u een tafeltje in het restaurant of loopt u het centrum van Lloret in voor een heerlijk avondmaal, probeer eens de Spaanse tapas! De dag sluit u af in het gezellige uitgaansleven van Lloret de Mar, de strip bereikt u in enkele minuten te voet.

Dit hotel heeft een uitstekende beoordeling! De kamers zijn erg schoon, ze bieden een top service, serveren heerlijk eten en hebben een gunstige ligging. Wat wil je nog meer? Vakantiegangers die u voor gingen hebben dan ook genoten van hun vakantie. Kortom, een echte aanrader!

het hotel heeft een ideale ligging in Lloret de Mar en direct aan de boulevard en het strand.

- Centrum: ca. 450 m
- Strand: ca. 25 m
- Diverse winkels, bars en restaurants in de nabije omgeving
- Openbaar vervoer: ca. 100 m.

Met de auto:
- Openbare parkeergarage op ca. 500 m (tegen betaling)

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Barcelona: ca. 85 km
- Luchthaven Girona: ca. 30 km
Bij onze vliegreizen is de transfer niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer bij te boeken. Dit kunt u gemakkelijk in de volgende stappen van het boekingsproces

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken.

U wordt gebracht en opgehaald bij het gemeentehuis of naast het museum en de VVV op ongeveer 350 m van het hotel.

- Het hotel accepteert geen gasten van 18 jaar of jonger
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Maaltijden (indien geboekt) in buffetvorm

- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Koelkastje
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje
- De kamers zijn ca. 20 m² groot
De eventuele 3e persoon slaapt op een 1-persoonsslaapbank.
Naar keuze met zeezicht (deels met balkon).

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor