Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Las Mariposas

Lloret de Mar, Spanje

 

appartementen-las-mariposas
Favoriet 
 

v.a. 253

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen Las Mariposas in Lloret de Mar

Net buiten het levendige centrum van Lloret de Mar ligt appartementencomplex Las Mariposas. In circa 10 minuten te voet bent u in het centrum van Lloret en ligt u op het strand. De ideale ligging om niet middenin de drukte te overnachten. Lloret staat namelijk bekend om haar feestende nachtleven maar ook vele gezinnen trekken jaarlijks naar deze badplaats. Het waterpark, Water World, is een leuke dag uit voor jong en oud net zoals een bezoek aan Barcelona. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken die je van een twee sterren appartement mag verwachten. Het zwembad is daarbij een extra luxe, neem overdag een duik in het water of geniet van de zon vanuit uw ligstoel. Appartementen Las Mariposas heeft een prima beoordeling, het personeel is vriendelijk en de appartementen zijn netjes. Vakantiegangers die u voor gingen zijn vooral te spreken over de ligging, dicht bij het centrum maar toch net buiten de drukte.

Net buiten het levendige centrum van Lloret de Mar ligt appartementencomplex Las Mariposas. In circa 10 minuten te voet bent u in het centrum van Lloret en ligt u op het strand. De ideale ligging om niet middenin de drukte te overnachten. Lloret staat namelijk bekend om haar feestende nachtleven maar ook vele gezinnen trekken jaarlijks naar deze badplaats. Het waterpark, Water World, is een leuke dag uit voor jong en oud net zoals een bezoek aan Barcelona. De appartementen zijn voorzien van alle gemakken die je van een twee sterren appartement mag verwachten. Het zwembad is daarbij een extra luxe, neem overdag een duik in het water of geniet van de zon vanuit uw ligstoel.

Appartementen Las Mariposas heeft een prima beoordeling, het personeel is vriendelijk en de appartementen zijn netjes. Vakantiegangers die u voor gingen zijn vooral te spreken over de ligging, dicht bij het centrum maar toch net buiten de drukte.

Centrum op ca. 1 km, strand ca. 800 m.

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer ligt op ca. 800 m.

U wordt bij hotel Fenals Garden gebracht en opgehaald, op ca. 400 m.

- Huisdieren niet toegestaan
- Kinderbedje aanwezig (gratis, opgeven bij boeking)
- Jongeren onder de 18 jaar, reizend zonder ouders/voogd dienen een officiele ouderverklaring te overleggen, met een kopie van de paspoorten van de ouders/voogd. Of minimaal 1 van de gasten per reservering dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn. Indien hier niet aan voldaan wordt, zal de boeking geweigerd worden door de accommodatie.
- Per boeking mogen er maximaal 3 appartementen gereserveerd worden! Meer wordt niet geaccepteerd door de accommodatie.


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm