Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mirador

Llafranc, Spanje

 

miradormiradormiradormiradormirador
Favoriet 
     

    v.a. 2.840

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Mirador in Llafranc

    Huis gelegen in een bevoorrechte omgeving met een spectaculair uitzicht op de zee. Gelegen aan het begin van de rondweg tussen Llafranc en Calella de Palafrugell, een van de mooiste gebieden van de hele Costa Brava.

    Volledig gerenoveerd huis met een maximale capaciteit van 8 personen, in Llafranc Het huis is verdeeld over verschillende niveaus: Entree: Woonkamer met een fantastisch uitzicht over Llafranc, ruime open keuken volledig uitgerust (vaatwasser, oven, magnetron, koelkast met vriesvak). 1 slaapkamer suite met complete badkamer (douche), 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, 1 badkamer met douche. Mezzanine banken en tv. Beneden vinden we een suite kamer met complete badkamer (open douche en kast met uitzicht op zee. Op een andere verdieping hebben we een tweepersoonskamer met terrasuitgang met uitzicht op zee en een toilet. En onder het geheel hebben we een aanlegsteiger om rechtstreeks naar het strand te gaan van Llafranc, met digitale code-invoer zijn sleutels nodig. U kunt ook de eetkamer aan het strand gebruiken. Het huis is omgeven door een spectaculair uitzicht op zee. Garage op korte loopafstand van het huis.

    De begane grond omvat een smaakvol ingerichte eetkamer en een ruim terras met fantastisch uitzicht op zee, een grote volledig uitgeruste open keuken (gaskookplaat, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer), 1 badkamer met douche en tweepersoonsbed (180x190cm) , 1 tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden (90x190cm) en 1 badkamer met douche. Op de bovenste verdieping vindt u een studio-zolder met 2 slaapbanken en een tv. Op de benedenverdieping vindt u 2 kamers met eigen badkamer en douche (2 tweepersoonsbedden (180x190cm en 160x190cm) beide met uitzicht op zee en één met toegang tot een terras. Op de benedenverdieping is er toegang tot een kleine aanlegsteiger met directe toegang tot het strand van Llafranc (toegangsdeur met code).Parkeergelegenheid inbegrepen in de prijs, gelegen op 200m van het huis.Huisdieren toegestaan op aanvraag en met supplement.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm