Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

P&V Village Club Fuerteventura OrigoMare - inclusief huurauto

Lajares, Spanje

 

pv-village-club-fuerteventura-origomare-inclusief-huurautopv-village-club-fuerteventura-origomare-inclusief-huurautopv-village-club-fuerteventura-origomare-inclusief-huurautopv-village-club-fuerteventura-origomare-inclusief-huurautopv-village-club-fuerteventura-origomare-inclusief-huurauto
Favoriet 
 

v.a. 642

  • Beoordeeld met een 6.8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

P&V Village Club Fuerteventura OrigoMare - inclusief huurauto in Lajares

Park Fuerteventura Origo Mare is een resort van de populaire Pierre & Vacances keten. Het hele gezin kan hier terecht voor een heerlijk verblijf met oneindig vermaak. Vooral de waterglijbanen doen de kinderen hier veel plezier beleven. Maar ook voor stellen is het de ideale plek.

Met een zwemparadijs van maar liefst 5000m2 komen zelfs de meest verwende waterratten aan hun trekken. Omgeven door een prachtige omgeving, die is geïnspireerd op vulkanen, kun je hier terecht in een golfslagbad of in de waterspeeltuin. Ook zijn er wat rustigere delen die erg geschikt zijn om even heerlijk met je partner te relaxen. Rondom de zwembaden liggen de comfortabele en huiselijke appartementen, die alleen voorzien zijn van een eigen tuintje; ideaal om ook nog in de namiddag van wat zon te genieten. Wissel je de dagen graag af met strand? Met de auto ben je hier binnen een mum van tijd!

De faciliteiten zijn hier, voor jong en oud, eindeloos te noemen. Vermaak is er op de kidsclub, de tienerclub of tijdens een van de leuke animatieshows die hier regelmatig worden gegeven. Maar ook sportief bezig zijn, waarvan golfen, tennissen of fitnessen slechts enkele voorbeelden zijn, tref je hier in overvloed aan. Hongerig? Het restaurant heeft, net zoals de rest van dit zeer complete park, voor iedereen wel iets in huis.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils