Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hacienda Las Tres Niñas

La Puebla del Rio, Spanje

 

hacienda-las-tres-ninas
Favoriet 
 

v.a. 956

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hacienda Las Tres Niñas in La Puebla del Rio



Een oase van rust. Zo kan ik deze prachtige plek het beste omschrijven. Vanuit de weelderige tuin kijk ik nog eens naar het Spaanse guesthouse, de handgeschilderde tegeltjes en het indrukwekkende zwembad. Ik ben er pas net, maar voel me nu al helemaal thuis.

Hacienda Las Tres Niñas ligt in La Puebla Del Rio, een charmant dorpje aan de oevers van de Guadalquivir. Het is een schitterend familiehuis met een rijke historie. De naam Las Tres Niñas (de drie meisjes) is dan ook een verwijzing naar de drie meisjes die het huis van hun moeder hebben geërfd. Vanaf het moment dat je de tuin instapt, word je overweldigd door schoonheid én rust. Je kan zien dat de kleinschalige guesthouse met veel liefde is ingericht. Er zijn vijf kamers, allemaal met een unieke inrichting. Laat je verwonderen door de traditionele Zuid-Spaanse stijl met prachtige lokale accenten én het uitzicht op de tuin en zwembad. De paardenstallen maken het Spaanse plaatje helemaal compleet. Houd je van wandelen? Vergeet dan niet je wandelschoenen in te pakken. Niet ver van het guesthouse vind je namelijk één van Europa's grootste natuurreservaten; een waar paradijs voor vogel- en natuurliefhebbers!


  • Regular:geen lift aanwezig;lobby;parkeerterrein;drinkgelegenheden: bar aantal 1;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;fitnessruimte (gratis);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; tafel);schoonmaak kamer,Wellness:fitnessruimte (gratis),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 5;totaal aantal verdiepingen: 2;totaal aantal gebouwen: 1;authentieke accommodatie;receptie;geen lift aanwezig;lobby;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;bagagerie;schoonmaak kamer,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar),Restaurant:drinkgelegenheden: bar aantal 1,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; tafel)

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna