Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Las Acacias Vistamar

La Cala de Mijas, Spanje

 

las-acacias-vistamarlas-acacias-vistamarlas-acacias-vistamarlas-acacias-vistamarlas-acacias-vistamar
Favoriet 
     

    v.a. 636

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Las Acacias Vistamar in La Cala de Mijas

    Dit prachtige appartement gelegen in Las Calas de Mijas verwelkomt 2+2 gasten.

    De buitenkant van het pand is ideaal om te genieten van het zuidelijke klimaat. In de prachtige gemeenschappelijke tuinen vind je een groot gemeenschappelijk chloorzwembad, met afmetingen van 12 x 9 m en een diepte tussen 1,1 en 2,2 m. Het privéterras van het pand biedt de perfecte ruimte om je dag te beginnen met een goed ontbijt, of om je avonden te verlengen terwijl je geniet van een hapje of een drankje met je gezelschap aan het eind van de dag. Houd er rekening mee dat het appartement, vanwege de ligging in een blok met appartementen, directe buren heeft.

    Gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, is het interieur van het appartement ontworpen om je de rust te bieden die je verdient. De ruime en lichte woonkamer, uitgerust met Smart TV, maakt plaats voor een keuken met keramische kookplaat en al het nodige keukengerei zodat je comfortabel kunt koken. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als het tijd is om te slapen, is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed. Maximaal twee extra personen kunnen uitrusten op de slaapbank in de woonkamer. De accommodatie heeft een badkamer met bad. Als je met je baby reist, kunnen we je voorzien van een wieg en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils