Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa- Calas

Jávea, Spanje

 

villa-calasvilla-calasvilla-calasvilla-calasvilla-calas
Favoriet 
     

    v.a. 853

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa- Calas in Javea

    Deze huiselijke en volledig uitgerust villa met privé zwembad, ligt in de populaire kustplaats Javea, Costa Blanca. Het ligt in een rustige omgeving en vlakbij winkels en restaurants, op 2 km van het La Grava zandstrand. De villa heeft uitzicht op de zee en de bergen. Het gemeentelijke deel van Javea is halvemaanvormig en ligt tussen de kapen van Gata en La Nao. Het beslaat een oppervlakte van 68,4 km ². De coördinaten zijn 38º 47 '40'' Noord en 0º 9' 90'' Oost. De kust van Javea heeft een gevarieerd landschap, dat zich uitstrekt over een lengte van 25 km. In het algemeen is het land van het gebied zeer ongelijk. De vlakke gebieden bestaan uit alluviale afzettingen, vruchtbare akkers, die ideaal zijn voor de teelt van druiven, amandelen, olijven en sinaasappels. De bergachtige gebieden zijn bedekt door uitgestrekte dennenbossen. Het klimaat van Javea, net als de rest van de Costa Blanca, wordt gekenmerkt door een gematigd klimaat: de berg Montgo beschermt tegen de kou in de winter en de bries tempert de hitte in de zomer. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is 16,5 graden.

    De villa heeft een oppervlakte van 200 m² en is geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn vier slaapkamers ingericht met in totaal twee tweepersoonsbedden en vier eenpersoonsbedden. De aparte keuken is voorzien van: koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasser, serviesgoed / bestek, keukenbenodigdheden, koffiezetapparaat en broodrooster. De villa heeft twee badkamers met ligbad. Verder heeft de accommodatie de volgende faciliteiten: tuinmeubilair, omheind perceel, terras, barbecue, open haard, strijkijzer, kluisje, internet, privé zwembad, garage (3 plaatsen), TV, Sat.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas