Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Cartuja

Jávea, Spanje

 

la-cartujala-cartujala-cartujala-cartujala-cartuja
Favoriet 
     

    v.a. 1.276

    • Max. 9 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Cartuja in Javea

    Het chalet in Javea biedt vier kamers en is geschikt voor zeven personen. Het chalet heeft een oppervlakte van 200m2.

    Het gemeenschappelijk gebied Javea is maanvormig, het ligt tussen de kaap van Gata en la Nao met een oppervlakt van 68,4km2. De coordinaten zijn 38º 47' 40'' North and 0º 9' 90'' East. De kust van Javea biedt een gevarieerd landschap uitgestrekt over de lengte van 25km. In het algemeen is het terrein behoorlijk ongelijk. De vlakke gebieden bestaan uit aangeslibte gronden en vruchtbaar land, ideaal voor het groeien van druiven, hazelnoten, olijven en sinaasappels. De bergachtige gebieden zijn overdekt met uitgebreide dennenbossen. Het klimaat van Javea is als de rest van Costa Blanca gemiddeld. De Montgo berg beschermt tegen de koude in de winter en de zeebries tempert de warmte in de zomer. De gemiddelde temperatuur is 16.5 graden.



    Er zijn vier slaapkamers, geschikt voor zeven personen, met een tweepersoonsbed, vijf eenpersoonsbedden en een bijzetbed. In de woonkamer staat een televisie. In de aparte keuken met butaangas staat een koelkast, magnetron, oven, diepvries, wasmachine, afwasmachine, serviesgoed en bestek, keukenbenodigdheden, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker. Er is een badkamer met bad en twee badkamers met douche. Daarnaast vindt u hier voorzieningen als tuin, tuinmeubilair, afgebakend terrein, barbecue, strijkijzer, internet, huis van 200m2, terrein van 4000m2, huisdiervriendelijk, eigen zwembad van 72m2, buitenparkeerplaats voor vier auto's.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna