Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Vivot - Nº1 Doble Sup - Adults Only

Inca, Spanje

 

son-vivot-no1-doble-sup-adults-onlyson-vivot-no1-doble-sup-adults-onlyson-vivot-no1-doble-sup-adults-onlyson-vivot-no1-doble-sup-adults-onlyson-vivot-no1-doble-sup-adults-only
Favoriet 
     

    v.a. 1.572

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Vivot - Nº1 Doble Sup - Adults Only in Inca

    In dit geweldige Finca Hotel kunnen 2 gasten genieten van de natuur en de rust. Het ligt aan de rand van Inca en biedt een prachtig gedeeld zwembad.
    Te midden van een natuurlijke omgeving vol bomen en groen beschikt dit prachtige Finca Hotel over een gedeeld chloorzwembad omringd door het gazon, dat uitnodigt tot een heerlijke dag zwemmen met als enige gezelschap het gezang van de vogels. Het zwembad is 11 x 7 meter groot en heeft een waterdiepte van 1 tot 2,5 meter. Er zijn ook 6 ligstoelen om even in de zon te liggen en een buitendouche. s Avonds zijn de buitenhoeken rondom de plek perfect voor een mooie wandeling.

    Het Finca Hotel beschikt over een comfortabele leefruimte voor alle gasten om uit te rusten en samen te genieten van een goed gesprek, evenals een eetkamer waar u elke ochtend kunt genieten van het ontbijt, dat bij de prijs is inbegrepen.
    De kamer bevindt zich op de eerste verdieping. De kamer van de categorie superior heeft een prachtige Mallorcaanse stijl en biedt een tweepersoonsbed, airconditioning, een eigen badkamer met zowel een onafhankelijk bad als een douche. Er is centrale verwarming op olie voor het winterseizoen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas