Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Maca

Ibiza Town, Spanje

 

casa-maca
Favoriet 
 

v.a. 1.588

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa Maca in Ibiza Town



Wanneer ik de haven van Ibiza-Stad binnen kom varen, kijk ik met een verliefd gevoel naar het prachtige havenstadje. Het begint te schemeren, waardoor er een romantische roze gloed over het stadje valt. Als we aanmeren kan ik niet wachten om mijn verblijf voor de komende dagen te zien. Vanaf Casa Maca kan je precies over de haven uitkijken, dus vanaf daar kan ik nog iets langer van het uitzicht genieten.

Casa Maca is net zo romantisch als ik gehoopt had. De geur van lavendel prikkelt mijn zintuigen. De authentieke accommodatie is vrolijk omringd door kleurrijke bloemen. Het hele complex wordt opgelicht met sfeervolle lampjes. Ik loop een rondje langs de gezellige huisjes en het zwembad. Ik eindig bij een gezellig pleintje vol met allerlei verschillende bankjes en een prachtig uitzicht over de verlichte stad.

Mijn avond was heerlijk, ik at een heerlijke visspecialiteit van het huis en ontmoette leuke mensen. Wanneer ik het zo laat heb gemaakt dat ik als laatste overblijf, besluit ik naar mijn suite te gaan. Als ik binnenstap ben ik verrast door de mooie suite. Het is minimalistisch ingericht, maar door de kleuren en de details geeft het me een knus gevoel. Het ruime hemelbed trekt al snel mijn aandacht. Wat zal ik lekker slapen in dit paradijsje.
  • Regular:kluisje (op de kamer);lobby;ontbijtruimte;roomservice;kamers met tussendeur aanwezig;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant; à-la-carterestaurant; spaans restaurant; visrestaurant; grillrestaurant; brasserie; tapasbar; snackbar; afhaalmaaltijden mogelijk;drinkgelegenheden: bar; bar met livemuziek; lounge bar; cocktailbar; panoramabar; poolbar; pool/snackbar; buitenbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;solarium (gratis);massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;babybedje;kinderstoel;speeltuin;kinderzwembad(geheel apart; zoet water);buitenzwembad(zoet water; opening afhankelijk van buitentemperatuur; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant; à-la-carterestaurant; spaans restaurant; visrestaurant; grillrestaurant; brasserie; tapasbar; snackbar; afhaalmaaltijden mogelijk;drinkgelegenheden: bar; bar met livemuziek; lounge bar; cocktailbar; panoramabar; poolbar; pool/snackbar; buitenbar,Kids:babybedje;kinderstoel;speeltuin,Pools:kinderzwembad(geheel apart; zoet water);buitenzwembad(zoet water; opening afhankelijk van buitentemperatuur; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Wellness:solarium (gratis);massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),GeneralFacility:authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (24 uur geopend);kluisje (op de kamer);lobby;ontbijtruimte;roomservice;kamers met tussendeur aanwezig;parkeerterrein;voorzieningen voor mindervaliden (rolstoeltoegankelijk);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);toeristenbelasting;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst;bagagerie;schoonmaak kamer
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-11-2025 1.588,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor