Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

El Caserio de Guime

Guime, Spanje

 

el-caserio-de-guime
Favoriet 
 

v.a. 1.033

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

El Caserio de Guime in Guime



Ik was door mijn goede vriend Paco uitgenodigd om een middagje te gaan vissen op zee. De zee rondom Lanzarote behoort tot de rijkste wateren, onder andere dankzij haar tropische vissoorten. Op de boot raakte ik aan de praat met de avonturier Felip en terwijl hij me de kneepjes van het vak leert, vertelt hij me over zijn bungalows genaamd El Caserio de Guime. 'Kom anders vanavond bij me eten, dan kletsen we door.' Ik glimlach en weet niet hoe gauw ik het aanbod moet accepteren. 'Maar mag ik dan ook even bij Caserio de Guime kijken?' 'Uiteraard!' en de lach van Felip wordt groter. 'Je mag er zelfs blijven als je wilt!'

Na een dag de zeewind door mijn haar, komen we aan bij zijn trots. De drie aaneengeschakelde bungalows zijn het bezit van Anna en Felip, zij waken strikt over de kwaliteit. De bungalows zijn gebouwd in de 18e eeuw in de stijl van het eiland en al die tijd hebben ze hun karakter behouden. Gastvrijheid en kwaliteit zijn voor Felip en Anna heel belangrijk. Als we samen ronddwalen over het terrein zie ik de perfectie, maar ook dat ze hun gasten snappen. Dat als je in een bungalow verblijft, je ruimte wilt en dan niet alleen binnen. Dat je lekker wilt zitten op een fijne bank in een rustieke woonkamer, wilt slapen op een goed bed en dat het in het huisje moet voelen alsof je thuiskomt. Met een sfeervolle en authentieke inrichting in de stijl van het eiland. Buiten is alles privé. 'Vakantie is ontspannen', zegt hij. En ik denk hetzelfde als ik kijk naar het privézwembad of naar de eettafel in de schaduw. Ik blijf hier, bedenk ik me en meteen denk ik aan wie ik kan uitnodigen om hier ook langs te komen. Ruimte genoeg!

Als ik 's avonds een bord met de lekkerste zeebaars van het eiland voorgeschoteld krijg, met de verse vangst zo vanaf de grill, vraag ik hoe Felip en Anna eigenlijk verzeild zijn geraakt op deze prachtige plek. 'We waren hier gewoon een paar dagen op vakantie toen we verliefd werden op het eiland. Vrij impulsief besloten we dat hier onze toekomst lag. Daarna hebben we lang gezocht naar het perfecte plekje voor ons. Gelukkig hebben we het gevonden, want kijk nou zelf!'
  • Pools:buitenzwembad(verwarmd),Wellness:yoga,GeneralFacility:totaal aantal kamers: 3;totaal aantal verdiepingen: 1;totaal aantal gebouwen: 3;authentieke accommodatie;kindvriendelijk complex;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek;schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren niet toegestaan,Optional:babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar circa 40;00 € per week (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Kids:kinderstoel,Regular:kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief: extra verschoning op verzoek;handdoeken inclusief: extra verschoning op verzoek;yoga;kinderstoel;buitenzwembad(verwarmd);schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-09-2024 1.033,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm