Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'albarcoquer

Felanitx, Spanje

 

salbarcoquersalbarcoquersalbarcoquersalbarcoquersalbarcoquer
Favoriet 
     

    v.a. 4.295

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'albarcoquer in Felanitx

    Omringd door bergen en groene landschappen, verwelkomt deze prachtige villa met privézwembad en geïntegreerde jacuzzi tussen Felanitx en Portocolom 10 gasten.

    De buitenkant van de accommodatie is ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat. De hoofdrolspeler zal ongetwijfeld het prachtige overloopzwembad met geïntegreerde jacuzzi zijn, die privé en gechloreerd is. Met een afmeting van 10 x 5 m en een dieptebereik van 1,15 tot 1,8 m, heeft het ook een gedeelte voor kinderen om af te koelen tijdens het spetteren. Rondom vindt u ligstoelen waar u kunt ontspannen tijdens het zonnebaden, een barbecue en verschillende gemeubileerde terrassen waar u kunt genieten van leuke momenten terwijl u eet of drinkt met uw gezelschap en geniet van het adembenemende uitzicht op de omgeving. Het terrein is omheind en hoewel er een paar buren in de buurt zijn, is de privacy bijna volledig.







    Verdeeld over twee verdiepingen, is het interieur van het huis smaakvol ingericht en ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. Op de begane grond is er een grote woonkamer met airconditioning en tv met satellietzenders, een eetkamer die leidt naar de keuken met inductie en alle benodigde keukengerei om comfortabel te koken en een toilet. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank in het huis. Op deze verdieping vindt u ook vier van de vijf slaapkamers, allemaal met airconditioning en en-suite badkamers. Twee ervan hebben een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met bubbelbad en douche, de andere twee hebben elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche. Een trap leidt naar de benedenverdieping, waar u nog een gezellige woonkamer vindt en de vijfde slaapkamer met een tweepersoonsbed, airconditioning en en-suite badkamer met douche. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en kinderstoel voorzien.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm