Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'aguait

Felanitx, Spanje

 

saguaitsaguaitsaguaitsaguaitsaguait
Favoriet 
     

    v.a. 2.048

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'aguait in Felanitx

    Fantastische finca aan de rand van Porto Colom, te midden van de puurheid van de natuur en de schoonheid van de bergen. Het bos rond het geweldige privézwembad zal onze 6 gasten verbazen.

    Onze gasten zullen zich in een waar natuurparadijs voelen waar ze zich kunnen losmaken en kunnen genieten van totale rust, niet alleen dankzij het terrein van 16.000 m2, maar ook dankzij het bevoorrechte boslandschap eromheen. Hier kunt u zelfs een mooie wandeling maken na het ontbijt op een van de fantastisch gemeubileerde veranda's of na een goede barbecue. De echte hoofdrolspeler is echter het prachtige zoutwaterzwembad van maar liefst 12 x 6,5 meter met een waterdiepte variërend van 0,8 tot 1,7 meter. Het is de perfecte plek om de zomerdagen door te brengen, vooral na het zonnebaden op een van de 8 ligstoelen. Het terrein is omheind en er zijn enkele buren in de buurt, maar zij zullen u niet storen.

    Het interieur van dit huis met twee verdiepingen heeft een verzorgde en traditionele stijl. De woonkamer is de perfecte plek om een lange avond naar muziek te luisteren of satelliet-tv of een dvd-film te kijken. De keuken heeft ook een eetkamer waar u kunt genieten van de heerlijke gerechten die u op het gasfornuis of in de oven bereidt. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een wasmachine, een wasdroger, een strijkplank en een strijkijzer. Op dezelfde verdieping vindt u een toiletruimte, een badkamer met ligbad en twee slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Boven zijn er nog twee slaapkamers met een tweepersoonsbed, een en-suite badkamer met douche en een uitgang naar het terras. Alle slaapkamers zijn voorzien van een kast, airconditioning en ruimte voor maximaal twee babybedjes en kinderstoelen. Ten slotte zijn er door het hele huis verschillende tv-toestellen, allemaal met satellietzenders.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils