Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Rafal Nostro 8

Felanitx, Spanje

 

es-rafal-nostro-8es-rafal-nostro-8es-rafal-nostro-8es-rafal-nostro-8es-rafal-nostro-8
Favoriet 
     

    v.a. 2.528

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Rafal Nostro 8 in Felanitx

    Welkom op deze prachtige finca met privézwembad in Felanitx, waar 8 gasten een rustig thuis vinden voor uw vakantie.
    De buitenruimte van deze prachtige villa is spectaculair. Dankzij de bomen, planten en het prachtige grasveld is er een grote verscheidenheid aan groen rondom het mooie stenen gebouw en het chloorbad. Deze bevindt zich op een hoger niveau, is volledig privé en heeft een afmeting van 8 x 4 meter, terwijl de waterdiepte varieert van 1,2 tot 1,7 meter. Er is een groot zonneterras bij het zwembad met 6 ligstoelen waar u ook een ruimte heeft waar u kunt ontbijten, lunchen of dineren. U kunt ook genieten van een heerlijke barbecue op de verschillende tafels onder de houten structuur. De gemeubileerde veranda leent zich hier ook perfect voor. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Dit prachtige huis uit 1910 is in 2003 gerenoveerd en heeft nog steeds zijn traditionele karakter behouden. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond en de bovenste verdieping is gesloten en niet beschikbaar. Bij binnenkomst vindt u een prachtige woonkamer waar u kunt ontspannen tijdens het kletsen, TV-sat of een dvd-film kunt kijken, of kunt genieten van een goed boek bij de warmte van de houtkachel als het buiten koud is. Vervolgens vindt u de eetkeuken die is uitgerust met een gaskookplaat en alles wat u nodig heeft om te koken tijdens uw verblijf. De wasruimte biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Er zijn twee badkamers met douche in het huis en 4 slaapkamers met een ventilator, waarvan 3 met een kast en twee met uitgang naar de tuin. Twee van de slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden en de andere twee hebben elk een tweepersoonsbed. Een babybedje en een kinderstoel zijn ook aanwezig.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    GF Gran Costa Adeje

    Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

    Costa Adeje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils