Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Perello

Felanitx, Spanje

 

casa-perellocasa-perellocasa-perellocasa-perellocasa-perello
Favoriet 
     

    v.a. 3.376

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Perello in Felanitx

    Geniet van een welverdiende familievakantie in dit fantastische landhuis in Felanitx. Het beschikt over een verfrissend privézwembad, een barbecue en een grote veranda om optimaal van het mediterrane weer te genieten.

    De buitenkant van dit prachtige landhuis is perfect om te genieten van het goede weer op het eiland. De accommodatie wordt omgeven door weelderige vegetatie en biedt een prachtig privéchloorzwembad van 7 x 4 meter met een constante diepte van 1,7 meter. De ligstoelen rondom zorgen voor een lekker kleurtje, begeleid door het getjilp van vogels. Aan het eind van de dag is de barbecue het beste plan om heerlijk te genieten op de veranda naast het huis. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het huis, traditioneel ingericht, is verdeeld over twee verdiepingen en beschikt over alle voorzieningen voor een perfect verblijf. Bij binnenkomst vinden we de eetkamer met geïntegreerde keuken, waar we op koude dagen kunnen genieten van de warmte van de open haard, satelliet-tv en heerlijke gerechten bereid op de keramische kookplaat. Toch hebben we op de eerste verdieping 3 slaapkamers met tweepersoonsbedden, waarvan één met een en-suite badkamer aangepast voor mensen met beperkte mobiliteit. Nog een badkamer met douche completeert deze verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich de andere drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer. Het is vermeldenswaard dat de eetkamer, evenals alle slaapkamers, airconditioning met een warmtepomp hebben. Daarnaast is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank, evenals een kinderbedje en kinderstoel als u met uw baby reist.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm