Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Calamari

Felanitx, Spanje

 

calamaricalamaricalamaricalamaricalamari
Favoriet 
     

    v.a. 1.591

    • Max. 6 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Calamari in Felanitx

    Welkom in dit gezellige herenhuis in het centrum van Portocolom, op slechts 290 meter van de kust. Het beschikt over een privézwembad en een barbecue en is geschikt voor 6 personen.

    De buitenruimte van dit charmante herenhuis is perfect om te genieten van de zomer aan zee. Het beschikt over een verfrissend privé-chloorzwembad van 5,50 x 3 meter en met een constante diepte van 1,60 meter. Daarnaast kunt u heerlijk zonnen op de ligstoelen, een aperitiefje nuttigen aan de buitentafel onder de parasol of heerlijk barbecueën op de veranda naast het huis. Het pand is omheind, gelegen in het centrum van het dorp en heeft nabijgelegen buren.

    Het huis heeft een gezellige, traditionele stijl en alle kamers bevinden zich op de begane grond. De woon-eetkamer is uitgerust met een open haard, Smart TV, satellietzenders en een tafel voor 6 personen. De aparte keuken heeft een keramische kookplaat en alles wat u nodig heeft om tijdens uw verblijf te koken. Ook vindt u hier de wasmachine. Het huis heeft 4 slaapkamers, waarvan 2 met tweepersoonsbedden en de andere twee met elk twee eenpersoonsbedden. Er zijn ook twee badkamers met douches. Strijkijzer en strijkplank zijn aanwezig in het huis, en we kunnen een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen als u met uw baby reist. Tenslotte zijn de woonkamer en alle slaapkamers voorzien van airconditioning met warmtepomp.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna