Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Es Cana / Playa Es Cana

Spanje

 

2 pers.
BLESS Hotel Ibiza

Dit aantrekkelijke strandhotel biedt een unieke ervaring met zijn prachtige zwembadcomplex en directe ligging aan het strand. Gasten kunnen genieten van verkwikkende zwemsessies en ontspannen in het bubbelbad, om vervolgens te relaxen op het zonneter..

Es Cana / Playa Es Cana

2 pers.
Azuline Hotel Coral Beach

Dit strandhotel in Es Canar, Ibiza, biedt een unieke ervaring met een zwemcomplex met buitenbaden en een zone voor kinderen, perfect voor actieve ontspanning. Op het zonneterras kunnen gasten genieten van ligstoelen en parasols, terwijl de nabijheid ..

Es Cana / Playa Es Cana

2 pers.
Invisa Ereso

Dit charmante en comfortabele hotel ligt aan de rand van Es Caná, op slechts 200 meter van het prachtige strand. Met twee zoetwaterzwembaden en een uitgebreid sport- en entertainmentprogramma biedt het hotel volop mogelijkheden voor actieve ontspann..

Es Cana / Playa Es Cana

2 pers.
Paraiso Beach

Dit vriendelijke hotel heeft een mooie ligging in het levendige centrum van Es Cana. Hier bevinden zich winkels, restaurants, cafés en discotheken. Het zandstrand van Es Cana bereikt u na slechts ongeveer 100 meter. In de onmiddellijke omgeving bevi..

Es Cana / Playa Es Cana

Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van SpanjeEen bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.