Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Son Fibla

El Toro, Spanje

 

son-fiblason-fiblason-fiblason-fiblason-fibla
Favoriet 
     

    v.a. 9.146

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Son Fibla in El Toro

    Gelegen in El Toro (Calvià) verwelkomt 8 gasten.

    De buitenkant van deze prachtige villa nodigt je uit om te genieten van het mediterrane klimaat, genietend van het spectaculaire uitzicht op de westkust van het eiland. Het designer privézwembad is gechloreerd en heeft een afmeting van 10m x 4,5m en een constante diepte van 1,7m. Je kunt ontspannen op de ligstoelen op het grote terras en de twee veranda's, maar ook een drankje drinken met je gezelschap of ontspannen en kijken naar de zonsondergang. Houd er rekening mee dat er buren in de buurt zijn, dus de privacy is gedeeltelijk.

    Verdeeld over drie verdiepingen en met een privélift, is het moderne interieur van de woning ontworpen om je de ontspanning te bieden die je verdient. Een woonkamer met verfijnde afwerking op de begane grond is voorzien van een comfortabele bank en Smart TV. De open keuken is volledig uitgerust en heeft ook een eethoek en een inductiekookplaat. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn vier slaapkamers in de villa, allemaal met AC. Op dezelfde verdieping zijn er drie; twee met elk twee eenpersoonsbedden en de derde met een tweepersoonsbed en spectaculair uitzicht op zee. Er is ook een aparte badkamer met een bad. Op de onderste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een groot raam met uitzicht op zee en een eigen badkamer met een bad. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en kinderstoel leveren. Op de tweede verdieping vind je nog een lounge-eetkamer waar je kunt ontspannen, eten of een drankje drinken, die ook leidt naar een verwarmd binnenzwembad met uitzicht op zee, een spagedeelte en een hamam. Op deze verdieping is ook een fitnessruimte en een toilet.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils