Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel La Malvasía

El Rocío, Spanje

 

hotel-la-malvasia
Favoriet 
 

v.a. 1.035

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel La Malvasía in El Rocío



Het is net alsof ik een Spaanse film binnen wandel. In werkelijkheid loop ik het terrein op van Hotel La Malvasía. Een wel heel bijzonder en authentiek plekje in het zuiden van Spanje. In El Rocio om precies te zijn. Het dorp dat ook wel het best bewaarde geheim van Andalusië wordt genoemd en midden in natuurgebied Doñana is gelegen.

Beeld je eens in: onverharde wegen, parkeerplekken voor paarden en ontelbare olijfbomen. Om nog maar te zwijgen over de lagunes, de zandduinen en de vele vogelsoorten in Doñana. Je kijkt je ogen uit. Niet alleen in de omgeving, maar ook in Hotel La Malvasía. Dit sierlijke, witte Spaanse landhuis ziet er prachtig uit van binnen en buiten. Het wordt omringd door palmbomen en bijna overal kijk je uit op het natuurgebied. Geef je ogen de kost, ervaar de rust en geniet van een verfrissende duik in het zwembad. Het is hier zo ontzettend fijn. Ontdek ook eens te paard de omgeving en bezoek La Boca. Het fine dining restaurant waar je zintuigen worden geprikkeld door de gerechten en het interieur!

 


  • Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 1)(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:lift;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;eetgelegenheden: à-la-carterestaurant (gesloten op zondag en maandag) (aantal 1);drinkgelegenheden: poolbar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 2 dagen;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 1)(zout water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,GeneralFacility:Officiële classificatie: 4 sterren;totaal aantal kamers: 34;totaal aantal verdiepingen: 3;totaal aantal gebouwen: 3;klasse: eenvoudig;authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);lift;kluisje (op de kamer);lobby;roomservice;televisiehoek;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 2 dagen;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden),Optional:huisdieren; excl. voer: op aanvraag circa 35;00 € per stuk per nacht (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Restaurant:eetgelegenheden: à-la-carterestaurant (gesloten op zondag en maandag) (aantal 1);drinkgelegenheden: poolbar,Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 03-11-2024 1.035,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna