Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cotillo House

El Cotillo, Spanje

 

cotillo-house
Favoriet 
 

v.a. 658

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Cotillo House in El Cotillo



Sfeervol, hip, gemoedelijk en gastvrij, dat zijn de woorden waarmee ik Cotillo House in een notendop zou willen omschrijven. Ik ben gelijk weg van mijn nieuwste ontdekking: het moderne interieur, het warme welkom van het personeel, de sfeer die er hang, maar ook van deze idyllische plek…

Dit adresje ligt midden in het charmante vissersdorp El Cotillo, in het noordwesten van Fuerteventura. Hier is de visserij vandaag de dag nog steeds de grootste bron van inkomsten en dat betekent: een keur aan fantastische visrestaurants. De vis die 's morgens vroeg aankomt in de haven, ligt diezelfde dag nog op je bord. Verser en lekkerder ga je het niet krijgen! Vanuit de rooftop van El Cotillo house kun je het centrum zo zien liggen, net als de zee en de brede zandstranden. Overigens geniet je hier niet alleen van een panoramisch uitzicht over de omgeving, maar ook van een heerlijk ontbijt, ijskoude drankjes en een verfrissende duik in het zwembad. Hoe fijn klinkt dat?
  • GeneralFacility:Officiële classificatie: 2 sterren;totaal aantal kamers: 18;totaal aantal verdiepingen: 4;klasse: eenvoudig;receptie;kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;schoonmaak kamer;huisdieren niet toegestaan,Pools:buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel),Regular:kluisje (op de kamer);drinkgelegenheden: lobbybar; sky/rooftop bar;wi-fi in openbare ruimte; op de kamer;toeristenbelasting;bedlinnen inclusief;handdoeken inclusief;buitenzwembad(zoet water; buitenzitje: stoelen; parasol; ligstoelen; tafel);schoonmaak kamer,Restaurant:drinkgelegenheden: lobbybar; sky/rooftop bar
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2024 658,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna