Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Reco

Costitx, Spanje

 

es-recoes-recoes-recoes-recoes-reco
Favoriet 
     

    v.a. 1.622

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Reco in Costitx

    Welkom in dit romantische huis met 3 verdiepingen en ruimte voor 4 personen. Het is gelegen in het centrum van Costitx hoewel binnen een groen gebied dat u zal verbazen.
    Direct bij de ingang van het huis, een gezellig en mooi stenen terras verwelkomt u. Het is perfect om elke ochtend van een kopje koffie te genieten of een goed glas wijn of champagne als de zon ondergaat. Aan de andere kant is het bovenste terras nog beter, omdat het een heerlijke jacuzzi biedt waar u kunt ontspannen terwijl u geniet van het geweldige uitzicht op de bosgebieden en twee ligstoelen om te zonnebaden. De temperatuur van de jacuzzi varieert tussen 15 en 43ºC.

    Met een rustieke uitstraling over de gevel, biedt het huis in een moderne stijl integendeel, maar u zult nog steeds de charme van een echt huis voelen. Wanneer u binnenkomt, vindt u een comfortabele woonkamer met satelliet-tv en airconditioning, een badkamer met douche en een dromerige eetkeuken. In wit contrast met het grijze werkblad, biedt het een directe uitgang naar het terras en is het uitgerust met een groot eiland met een keramische top en alle apparatuur en hulpmiddelen voor de chef-kok om zijn / haar beste gerechten te bereiden. Op de eerste verdieping vindt u een tweede badkamer met een douche en twee slaapkamers met airconditioning, een met een tweepersoonsbed en een inloopkast en de andere met twee eenpersoonsbedden en een kast. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbed en een kinderstoel klaarmaken. Op de bovenste verdieping is er een tweede woonkamer met airconditioning waar u samen tijd door kunt brengen. Natuurlijk vindt u hier ook een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank.

    De omgeving van dit prachtige herenhuis is erg mooi. Costitx is een klein en authentiek interieurdorp, perfect om de ware Mallorcaanse gewoontes te kennen, zoals genieten van uw ontbijt of de traditionele gerechten in de plaatselijke bar, het kopen van de basis boodschappen of een wandeling door de straten en velden. We raden je aan de straatmarkten te bezoeken van andere nabijgelegen dorpen zoals Sineu op woensdag of Inca op donderdag, en nog vele andere. Als u zin heeft om naar het strand te gaan, kunt u kiezen uit een variëteit: Can Picafort, Puerto de Alcudia of Son Serra de Marina in het noorden of Playa de Palma en es Trenc in het zuiden.

    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is verboden.
    Raadpleeg de adverteerder voor mogelijke kosten.
    Vanwege de locatie van Costitx in het centrum, kunt u enkele vliegtuigen horen die voorbij gaan.

    Afstanden
    Strand: 28,8 km - Can Picafort
    Luchthaven: 29.7 km - Son Sant Joan
    Golfbaan: 29,5 km - Golf Pollença
    Gemeente: 0,01 km - Costitx
    Treinstation: 9 km - Inca
    Bushalte: 0,042 km - Costitx
    Veerboot: 35.1 km - Puerto de Alcúdia
    Ziekenhuis: 8,9 km - Hospital Comarcal de Inca

    Toeristenlicentie: ETV / 9236

    De Ecotasa (toeristenbelasting) moet contant ter plaatse worden betaald bij het inchecken. Het bedrag varieert tussen 0,55 € / nacht en gasten tijdens het laagseizoen en 2,2 € / nacht en gasten tijdens het hoogseizoen. De belasting wordt vanaf de 9e dag van uw verblijf gehalveerd. Alle gasten moeten de Ecotasa betalen, behalve mensen jonger dan 16 jaar. U ontvangt 7 dagen voor aankomst een e-mail met verplichte algemene informatie over de aanbetaling. De aanbetaling dient binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met een creditcard via een beveiligde link te worden voldaan. Neem voor meer informatie contact op met het kantoor via de informatie in de boekingsbevestiging die u na het boeken ontvangt.


    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor