Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Alua Suites Fuerteventura - voorheen Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort

Corralejo, Spanje

 

hotel-alua-suites-fuerteventura-voorheen-suite-hotel-atlantis-fuerteventura-resorthotel-alua-suites-fuerteventura-voorheen-suite-hotel-atlantis-fuerteventura-resorthotel-alua-suites-fuerteventura-voorheen-suite-hotel-atlantis-fuerteventura-resorthotel-alua-suites-fuerteventura-voorheen-suite-hotel-atlantis-fuerteventura-resorthotel-alua-suites-fuerteventura-voorheen-suite-hotel-atlantis-fuerteventura-resort
Favoriet 
 

v.a. 944

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Alua Suites Fuerteventura - voorheen Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort in Corralejo

Het mooie Alua Suites Fuerteventura ligt op slechts enkele stappen van het strand en niet ver van het natuurpark Parque Natural de Corralejo. De suites zijn modern en knus ingericht; je zult je hier snel thuis voelen! Dit resort is zeer geschikt voor families, koppels en vrienden. Terwijl de ouders genieten van een drankje bij 1 van de 8 zwembaden, vermaken de kinderen zich bij de animatie. Heb je zin in een wat sportievere activiteit? Het hotel beschikt over een fitnesszaal en biedt vele sportactiviteiten voor jong en oud aan zoals yoga en volleybal. Voor de gasten die wat meer privacy zoeken heeft het hotel een My Favorite Club gedeelte met eigen faciliteiten voor de gasten die een My Favorite Club juniorsuite boeken; dit gedeelte is toegankelijk via een poort die je kunt openen met je roomcard. De faciliteiten die bij de My Favorite Club  Adults Only horen zijn 2 zwembaden, Balinese bedden, een chill-out gedeelte en 2 restaurants. Na een heerlijk diner geniet je van een drankje bij 1 van de 3 bars, terwijl je terug kijkt op een geweldige vakantiedag. Zie jij jezelf al liggen op een ligbed naast het zwembad met een verkoelend drankje?

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm