Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Perla Costera

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

la-perla-costerala-perla-costerala-perla-costerala-perla-costerala-perla-costera
Favoriet 
     

    v.a. 925

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    La Perla Costera in Chiclana de la Frontera

    Dit fantastische huis is ideaal voor 6 personen. Het heeft een privézwembad, een tuin en een groot gebied waar u uw avonden kunt verlengen. Het ligt in Chiclana de la Frontera, op slechts 20 minuten lopen van de stranden van Sancti Petri en La Barrosa.

    De buitenkant van het huis is perfect om te genieten van het zuidelijke klimaat en biedt een privé-chloorzwembad van 6 x 4,4 meter met een diepte variërend van 1 tot 1,60 meter. Als u geen zin heeft om het zwembad in te gaan, maar wel even wilt afkoelen, kunt u dat doen onder de buitendouche en daarna rustig zonnebaden op een van de ligstoelen. Naast het zwembad kunt u genieten van een heerlijke barbecue op de veranda voorzien van een eettafel. Aan de voorzijde vindt u een veranda waar u 's middags gezellig met uw gezelschap een drankje kunt nuttigen. Er is een badkamer met een buitendouche. Het terrein is omheind en heeft buren in de buurt.

    Het interieur is verdeeld over één verdieping. Bij binnenkomst vindt u de eetkamer uitgerust met een open haard, airconditioning, Smart TV en een tafel voor 6 personen. De keuken met keramische kookplaat is uitgerust met al het benodigde keukengerei om comfortabel te koken. Er is een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als het tijd is om te slapen, zijn er drie slaapkamers. Twee ervan hebben tweepersoonsbedden en de derde, gelegen in het externe huisje, heeft een stapelbed met twee eenpersoonsbedden. Een badkamer met douche maakt uw verblijf compleet. Als u met uw baby reist, kunnen wij voor een wieg en een kinderstoel zorgen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor