Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Boutique Hotel Sa Galera

Cas Concos, Spanje

 

boutique-hotel-sa-galera
Favoriet 
 

v.a. 863

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Boutique Hotel Sa Galera in Cas Concos



Als ik via het pittoreske, slingerende weggetje aankom bij Boutique Hotel Sa Galera, maakt mijn hart een sprongetje. Wat een schitterend landhuis! De tuin is werkelijk prachtig... Een uitgestrekt knalgroen veld en ontelbaar veel bomen omringen het adembenemende gebouw uit de 13e eeuw. Hier ga ik zeker genieten van een heerlijke vakantie!

De omgeving van Sa Galera is al net zo mooi. Ik heb zo'n zin om straks op pad te gaan om alles in me op te nemen. Maar ik ga eerst op mijn gemak bijkomen van de reis hiernaartoe en genieten van mijn lekkere welkomstdrankje. Ik hoor ook dat ik een wijnproeverij kan reserveren, misschien doe ik dat wel later deze week, leuk! Vandaag stap ik op een van de e-bikes van het hotel en wil ik graag naar de kerk van Sant Salvador. Deze staat bekend om het prachtige uitzicht waar je op wordt getrakteerd, nadat je een flinke wandeling naar de top hebt gemaakt.

Maar nog even over mijn verblijfplaats voor de komende dagen. Wat is het hier rustgevend! En het is binnen net zo bijzonder als buiten. Het zwembad ligt op een prachtig plekje, omgeven door veel bomen en prachtige stenen. Op de typisch Spaanse binnenplaats ben ik echt meteen verliefd. De bloemen en planten die hier overal groeien, maken dit plekje nog idyllischer dan dat het al is. Als ik het hotel binnen loop, zie balken tegen het plafond, sierlijke meubels en idem decoratie. En mijn kamer is echt hemels: plavuizen op de vloer, een sprookjesachtig uitzicht en een heerlijk bed waar ik iedere nacht weer kan dromen over het fantastische eiland Mallorca...


  • Mandatory:toeristenbelasting: circa 2;20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),Kids:babybedje;kinderstoel,Regular:kluisje (bij de receptie);parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;jacuzzi (tegen betaling);sauna (tegen betaling);massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling);bagagerie;babybedje;kinderstoel;handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag,Wellness:jacuzzi (tegen betaling);sauna (tegen betaling);massage (tegen betaling);schoonheidsbehandelingen (tegen betaling),GeneralFacility:authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);kluisje (bij de receptie);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per dag;bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant;drinkgelegenheden: bar,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(buitenzitje: parasol; ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-08-2024 863,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas