Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Feliz

Capdepera, Spanje

 

casa-felizcasa-felizcasa-felizcasa-felizcasa-feliz
Favoriet 
     

    v.a. 3.174

    • Max. 6 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Feliz in Capdepera

    Fantastische villa in de idyllische omgeving van Cala Provençal, vlakbij de zee, met een chloorzwembad en capaciteit voor 6 personen.

    De charmante villa biedt een ongeëvenaarde buitenervaring met een chloorbad van 8x4 meter en variabele diepte tot 2 meter, omgeven door comfortabele hangmatten en parasols. Daarnaast beschikt het over een buitenkeuken, een barbecue en een tafeltennistafel, zodat u buiten kunt genieten van heerlijke maaltijden en actief entertainment. De ruime tuinen zijn versierd met schommels en bieden een rustige plek om te ontspannen. Vanaf het terras kunnen gasten genieten van het uitzicht op zee onder het genot van een verfrissend drankje. Sommige kamers hebben een eigen terras. Het balkon heeft een barbecue. Bovendien is er een gezellige veranda waar u bij elk weer van buitenmomenten kunt genieten.

    De villa, majestueus met zijn vier verdiepingen, biedt onberispelijk ontworpen binnenruimte voor maximaal comfort. Op de begane grond nodigt een royale woon-eetkamer met Smart TV en een luxe chaise longue uit tot ontspanning, aangevuld met een pelletkachel en airconditioning voor een perfect geklimatiseerde omgeving. De open keuken, voorzien van een keramische kookplaat en alle benodigde keukengerei, leent zich uitstekend voor het bereiden van heerlijke gerechten. Boven biedt een kamer met een tweepersoonsbed, kledingkast, airconditioning en een eigen badkamer een fantastisch toevluchtsoord, samen met een extra toilet voor extra gemak. De twee onderste verdiepingen herbergen drie extra slaapkamers, allemaal met tweepersoonsbedden, kasten, Smart TV en privéterrassen, terwijl een laatste kamer directe toegang biedt tot de veranda. De villa beschikt ook over drie extra badkamers met douches, evenals een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank voor extra gemak. Voor gezinnen met baby's zijn een wieg en kinderstoel aanwezig, zodat u verzekerd bent van een zorgeloze vakantie in deze luxueuze oase.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm