Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Carritx

Capdepera, Spanje

 

carritxcarritxcarritxcarritxcarritx
Favoriet 
     

    v.a. 2.587

    • Max. 7 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Carritx in Capdepera

    Welkom in deze prachtige villa met privé zwembad gelegen zeer dicht bij Font de Sa Cala, waar 7 gasten hun tweede huis zullen vinden.
    De buitenkant van de woning is ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat. Op het ruime hoofdterras vindt u een privézwembad met zout, met afmetingen van 7 x 3,5 m en een constante diepte van 1,5 m, dat perfect zal zijn om af te koelen op de warmste dagen. Rondom vindt u ligstoelen om op te ontspannen tijdens het zonnebaden, een barbecue, verschillende terrassen en een gemeubileerde veranda waar u zeker zult genieten van het eten of drinken met uw gezelschap. Houd er rekening mee dat er door de ligging van de accommodatie buren in de buurt zijn.

    Het ruime en lichte interieur van de flat met twee verdiepingen is smaakvol ingericht en ontworpen om u de rust te bieden die u verdient. Op de hoofdverdieping vindt u de woon-eetkamer, die beschikt over een tv met satellietzenders en een aparte keuken die is uitgerust met een inductiekookplaat en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Op dezelfde verdieping is er ook een badkamer met douche. Wanneer het tijd is om te rusten, zijn er 4 slaapkamers. Een daarvan bevindt zich op de begane grond en heeft een slaapbank en een ventilator. Een trap leidt naar de bovenverdieping, waar nog 3 slaapkamers zijn, allemaal met tweepersoonsbed, ventilator en eigen badkamer, één met bad en de rest met douche. Bovendien heeft een van hen ook toegang tot een fantastisch terras vanwaar u kunt genieten van het uitzicht op de nabijgelegen bergen. Als u met uw baby reist, kunnen wij u een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas