Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

N'amera

Campos, Spanje

 

nameranameranameranameranamera
Favoriet 
     

    v.a. 2.865

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    N'amera in Campos

    Dit grote landgoed, met voldoende ruimte om uit te rusten en te ontspannen, beschikt over een privézwembad en heeft een capaciteit voor 10 personen, die de mogelijkheid hebben om de prachtige nabijgelegen stranden van Cala Santanyí, Cala Figuera of Es Trenc te bezoeken.

    Het privé-chloorzwembad is de hoofdrolspeler in de buitenruimte van dit immense pand. Het meet 9 x 5 meter en heeft een diepte die varieert van 1 tot 1,8 meter. Rondom kunt u zonnebaden op de ligbedden en genieten van een heerlijke barbecue. Het zwembadgedeelte is gesloten om de kleintjes te beschermen. U kunt ook op de veranda van het huis zitten om buiten te lunchen of dineren. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het huis met 2 verdiepingen heeft het Mallorcaanse karakter van weleer behouden en beschikt tegelijkertijd over alle moderne gemakken. Bij binnenkomst vinden we een grote kamer met satelliet-tv. Het is verbonden met de eetkamer met een capaciteit voor 10 personen en AC. De aparte keuken is voorzien van een keramische kookplaat. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De begane grond wordt compleet gemaakt met een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een en-suite badkamer met douche. Op de eerste verdieping hebben we nog een woonkamer en nog 4 slaapkamers, allemaal met een en-suite badkamer met douche of ligbad. Twee slaapkamers hebben een tweepersoonsbed en de andere twee hebben elk 2 eenpersoonsbedden. En alle slaapkamers hebben airconditioning en centrale verwarming op olie. Als u met uw baby reist, voorzien wij u van een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor