Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Figueral

Campos, Spanje

 

es-figuerales-figuerales-figuerales-figuerales-figueral
Favoriet 
     

    v.a. 1.482

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Figueral in Campos

    Op 11 km van het strand ligt dit natuurstenen huis met privézwembad. Het biedt comfortabel plaats aan 8 personen.
    Het chloorvrije privézwembad is omgeven door een terras en een mooie tuin. De afmetingen van het zwembad zijn 6 x 10 meter en de diepte varieert van 0,8 tot 2,1 meter. Als je van zonnebaden houdt, kun je gebruik maken van 8 ligstoelen en 1 parasol als je liever schaduw hebt. Gebruik de buitendouche voor je gaat zwemmen of om je op te frissen. De gemeubileerde veranda met barbecue is lekker voor een drankje omdat het een schaduwrijke plek is. Daag familie en vrienden uit aan de pingpongtafel en geniet van de buitenkant van dit landhuis! Het perceel is omheind en er zijn buren.








    Binnen kun je een eenvoudige maar gezellige inrichting verwachten, waaronder een woonkamer met airconditioning, open haard, tv met satellietkanalen en een dvd-speler. De keuken biedt een basisuitrusting zoals een inductiekookplaat, magnetron en oven. Grenzend aan de keuken staat een eettafel met 8 stoelen. Het huis biedt een wasruimte met wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee tweepersoonsslaapkamers (een met een tweepersoonsbed en een met 2 eenpersoonsbedden) en twee badkamers (een met douche en de andere met bad) op de begane grond. Boven zijn er nog twee slaapkamers, een met twee aparte bedden en de laatste is uitgerust met een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met bad en bidet op de eerste verdieping. Een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar op aanvraag. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning, maar slechts twee hebben een kast.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm