Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

S'alqueria

Campanet, Spanje

 

salqueriasalqueriasalqueriasalqueriasalqueria
Favoriet 
     

    v.a. 995

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    S'alqueria in Campanet

    Genesteld aan de voet van de Sierra de Tramuntana in Campanet, vind je deze charmante villa met privézwembad die geschikt is voor 6 personen.

    Het privézwembad met chloor heeft een afmeting van 10m x 4m en een diepte van 1m tot 1,9m, waar je kunt zwemmen met uitzicht op het landschap en de bergen.Er zijn vier ligbedden aanwezig die je uitnodigen om te ontspannen en te zonnebaden en om af te koelen is er een buitendouche. Er is een gemeubileerd terras naast het zwembad, een idyllische plek om buiten te eten. Afhankelijk van het seizoen en de beschikbaarheid kun je sinaasappels, citroenen, vijgen en amandelen plukken in de tuin. Er is een buitenbadkamer met douche naast het zwembad. Dit mooie huis is omheind en er zijn enkele buren in de omgeving.
    Binnen in het huis vindt u een rustieke woonkamer met satelliet-tv die u uitnodigt om onvergetelijke momenten in familie door te brengen. De keuken is volledig uitgerust, inclusief een keramische vitro. De wasruimte heeft een wasmachine, een strijkijzer en strijkplank. Op de begane grond is er een badkamer met douche. Wat betreft de slaapkamers, er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed op de begane grond en twee slaapkamers op de eerste verdieping, een van hen met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en een andere slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Er is nog een badkamer met bad op de eerste verdieping. Alle slaapkamers zijn licht en hebben ramen naar de tuin.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils