Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vendrell Platja Camping

Calafell, Spanje

 

vendrell-platja-camping
Favoriet 
 

v.a. 259

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vendrell Platja Camping in Calafell

Camping Vendrell Platja is een complete camping vlakbij de zee. Op deze familiecamping kunt gebruik maken van het zwembad terwijl uw kinderen zich vermaken in het waterpark. Het waterpark bestaat uit een aantal speeltoestellen, glijbaan en spray-bogen, langs de kant staan ligstoelen. Zo kunt u tijdens het lezen van uw favoriete boek toch nog een oogje in het zeil houden. Wilt u wel een duik nemen, maar liever wat meer rust? Dan kunt u altijd naar het brede zandstrand, dat ligt op een steenworp afstand van uw accommodatie en er is altijd wel een plekje vrij voor u en uw handdoek. Het animatieteam zorgt voor het nodige vermaak op deze Spaanse camping. Overdag worden de kinderen vermaakt in de miniclub en op de sportvelden en de avond worden opgefleurd door shows. Indien u dan nog niet klaar bent met de dag, dan bent u van harte welkom in de bar voor een drankje. Naast ontspannen kunt u ook genoeg bewegen op camping Vendrell Platja. In de outdoor fitness

Camping Vendrell Platja is een complete camping vlakbij de zee. Op deze familiecamping kunt gebruik maken van het zwembad terwijl uw kinderen zich vermaken in het waterpark. Het waterpark bestaat uit een aantal speeltoestellen, glijbaan en spray-bogen, langs de kant staan ligstoelen. Zo kunt u tijdens het lezen van uw favoriete boek toch nog een oogje in het zeil houden. Wilt u wel een duik nemen, maar liever wat meer rust? Dan kunt u altijd naar het brede zandstrand, dat ligt op een steenworp afstand van uw accommodatie en er is altijd wel een plekje vrij voor u en uw handdoek.

Het animatieteam zorgt voor het nodige vermaak op deze Spaanse camping. Overdag worden de kinderen vermaakt in de miniclub en op de sportvelden en de avond worden opgefleurd door shows. Indien u dan nog niet klaar bent met de dag, dan bent u van harte welkom in de bar voor een drankje.

Naast ontspannen kunt u ook genoeg bewegen op camping Vendrell Platja. In de outdoor fitness bijvoorbeeld, op een van sportvelden of tijdens een potje tafeltennis tegen kinderen. Indien u wenst kunt u zelfs een potje padellen, de baan dient wel gereserveerd te worden en is tegen betaling.

Een verblijf bij camping Vendrell Platja is extra aantrekkelijk omdat het bed- en badlinnen inclusief is! Dat scheelt al snel een hele koffer én - nog belangrijker - een wastrommel bij thuiskomst.

Camping Vendrell Platja ligt op slechts 50 meter van het strand van Calafell, aan de Costa Dorada. Het oude, charmante dorp Calafell ligt op ongeveer 10 minuten lopen van deze camping. Pretpark Port Aventura en het historisch centrum van Tarragona liggen op rijafstand van de camping af, net als het bruisende Salou en Barcelona.

Een dagtrip naar wereldstad Barcelona kan natuurlijk niet ontbreken wanneer uw op vakantie bent aan de Spaanse costa. Ziet u zichzelf al aan de tapas op de Ramblas, wandelen door het park Güell, op de foto bij het Camp Nou staan, verbaast kijken naar de prachtige la Sagrada Familia of lol maken in het, op de Tobidabo gelegen, pretpark? Wij wel namelijk! En vergeet uw handdoek en zwemkleding niet, het strand van Barcelona is namelijk erg goed geschikt om even te ontsnappen aan de hectiek van deze metropool.

- El Vendrell ca. 5 km
- Tarragona ca. 30 km
- Salou ca. 50 km
- Reus ca. 50 km
- Barcelona ca. 70 km

Met de auto:
- Parkeerplaats
Afstand vanaf Utrecht ca. 1589 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Reus: ca. 50 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 50 km
Bij onze vliegreizen zijn de transfers niet inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces.

- Kolenbarbecue niet toegestaan
- Huisdieren niet toegest aan in de accommodatie

Buiten het hoogseizoen om kan het zijn de faciliteiten niet of in beperkte mate geopend zijn


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas