Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ca Na Margalida

Cala Murada, Spanje

 

ca-na-margalidaca-na-margalidaca-na-margalidaca-na-margalidaca-na-margalida
Favoriet 
     

    v.a. 2.125

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Ca Na Margalida in Cala Murada

    Geweldig huis voor 10 personen met privézwembad en op 5,2 km van Cala Murada.

    De buitenkant is fantastisch om te genieten van het goede weer op het eiland. U kunt zwemmen in het chloorbad van 10 x 5 meter en een diepte variërend van 0,50 tot 1,60 meter. Geniet later van de zon op de ligstoelen en geniet van een heerlijke barbecue op de veranda. Het terrein is omheind en de privacy is totaal.

    Het interieur met één verdieping biedt een comfortabele en gastvrije stijl. In de grote woonkamer kunt u satelliet-tv kijken. Het is via een boog verbonden met de woonkeuken en de keuken is voorzien van een gaskookplaat. In het huis zijn er 5 slaapkamers, allemaal met een tweepersoonsbed, behalve één met twee eenpersoonsbedden. Drie van hen hebben een eigen badkamer met douche en er is ook nog een badkamer met ligbad en toilet. De aparte wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. De uitrusting wordt gecompleteerd door een kinderbedje, een kinderstoel en 3 ventilatoren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils