Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Son Floriana

Cala Bona, Spanje

 

villa-son-florianavilla-son-florianavilla-son-florianavilla-son-florianavilla-son-floriana
Favoriet 
     

    v.a. 1.831

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Son Floriana in Cala Bona

    Prachtig huis voor 8 personen, met privézwembad, en op slechts 350 meter van het strand van Cala Bona.

    Dit fantastische urbanisatiehuis biedt zulke dromerige buitenkanten. Ondergedompeld in een weelderige groene tuin, is er een privézwembad met chloor, 10 mx 4 m groot en 1,3 tot 1,45 m diep, dat u zeer geweldige momenten zal bezorgen. Daarnaast kunt u zonnebaden op 8 ligstoelen, een drankje drinken in de frisse lucht, heerlijke barbecues maken en daarvan proeven onder de veranda.

    Het huis verdeelt zijn verblijven over twee hoogtes, hoewel er verschillende niveaus tussen zitten. Wanneer u dus de begane grond betreedt, is er een werkelijk prachtige woon-eetkamer met TV-SAT, gescheiden door een halve muur van de keuken, die is uitgerust met een keramische kookplaat. Daarachter heeft u toegang tot een badkamer met douche en vanuit het eetgedeelte heeft u toegang tot nog een woonkamer. Terugkomend, tussen de woon- en eetkamer, gaan sommige treden naar beneden en andere naar boven, naar de verschillende niveaus tussen de twee verdiepingen. Elk van hen heeft twee slaapkamers en een badkamer met ligbad; degene op de bovenste verdieping heeft een eigen badkamer. De vier slaapzalen zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden en een kledingkast. Nog een paar treden hogerop vindt u een derde woonkamer waar u eventueel kunt lezen. Dit verblijf geeft u ook toegang tot een overdekt terras, waarvan de open gang u naar een eenvoudige fitnessruimte leidt. De wasruimte is voorzien van een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Verder is de woning voorzien van een vloerverwarming, 3 ventilatoren, een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm