Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Sa Plana

Cala Bona, Spanje

 

finca-sa-planafinca-sa-planafinca-sa-planafinca-sa-planafinca-sa-plana
Favoriet 
     

    v.a. 1.656

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca Sa Plana in Cala Bona

    Welkom in dit prachtige en charmante landhuis met privé zwembad aan de rand van Son Servera, waar maximaal 6 gasten hun tweede huis vinden.
    Deze finca beschikt over een volledig privé buitengebied, eenvoudig en omgeven door mediterrane bomen en planten, die juist de reden zijn voor de bijzondere charme. Het ovale chloorzwembad is 4,5 x 3 meter groot en de diepte gaat van 0,8 tot 1,20 meter. Het biedt ook een buitendouche en een fantastische veranda die uitnodigt om samen te eten en misschien een barbecue te bereiden. Bovendien kan het zwembad worden verwarmd. Er zijn zes ligstoelen, perfect om te ontspannen na een heerlijke lunch, een boek te lezen of naar muziek te luisteren onder de zonnestralen.

    De kamers in het huis, met een moderne inrichting, zijn zeer licht en open naar buiten. Vanaf de veranda komt u in de eet- en woonruimte, met een strandachtige en ontspannende stijl dankzij de blauwe en warme kleuren. Daar kunt u satelliet-tv kijken terwijl u zich verfrist met de airconditioning. De keuken is uitgerust met een keramische kookplaat. U vindt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank in de wasruimte. Het huis biedt twee badkamers, een met een douche en de andere met een bad. Wat betreft de slaapkamers, er zijn er drie in totaal; een heeft twee aparte bedden, en de andere twee presenteren een tweepersoonsbed en een kast. Een van de laatste heeft directe toegang tot de tuin. Er is een airconditioning in de gang die naar de slaapkamers leidt. Als u met uw baby reist, kunnen we een kinderbedje en een kinderstoel voor u klaarzetten.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna