Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Parque Norte

Cabezo de Torres, Spanje

 

parque-norteparque-norteparque-norteparque-norteparque-norte
Favoriet 
     

    v.a. 584

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Parque Norte in Cabezo de Torres

    Fantastisch appartement in de urbanisatie Parque Norte in Murcia. Met een gemeenschappelijk zwembad en capaciteit voor 4 personen.

    Moderne urbanisatie biedt een gemeenschappelijk zwembad met chloor, dat opvalt door zijn royale afmetingen van 17 meter lang en 7,5 meter breed. Door de variabele diepte, variërend van 0,60 meter tot 1,80 meter, is het geschikt voor alle leeftijden. Bovendien is het zwembad uitgerust met een handige buitendouche om af te spoelen voor en na het zwemmen. Voor degenen die liever in de schaduw ontspannen, is er een ruimte met parasols waar u comfortabel kunt uitrusten. En voor de kleintjes is er een speciaal kinderzwembad, ontworpen met hun veiligheid en entertainment in gedachten.

    Dit fantastische appartement biedt een comfortabele en moderne omgeving, met airconditioning in alle kamers om op elk moment een aangename temperatuur te garanderen. De ruime woon-eetkamer is ingericht met twee comfortabele banken en een Smart TV voor entertainment. De aparte keuken is volledig uitgerust met een keramische kookplaat en alle nodige voorzieningen om heerlijke gerechten te bereiden. Voor de rust zijn er drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, en de andere twee met elk een eenpersoonsbed. Daarnaast is er nog een complete badkamer met een douche. Voor extra gemak zijn er faciliteiten zoals een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank aanwezig. Voor gezinnen met baby's zijn er een wieg en een kinderstoel aanwezig, zodat alle gasten een comfortabel verblijf kunnen garanderen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils