Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Blanes Playa 1p2p balcon

Blanes, Spanje

 

blanes-playa-1p2p-balconblanes-playa-1p2p-balconblanes-playa-1p2p-balconblanes-playa-1p2p-balconblanes-playa-1p2p-balcon
Favoriet 
     

    v.a. 551

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Blanes Playa 1p2p balcon in Blanes

    Stel je voor dat je een duik neemt in het turquoise water van een kleine wilde kreek die aan de Middellandse Zee ligt. Het water is warm en rustig.

    Kom en verblijf in deze residentie, gelegen op 1,5 km van het centrum van Blanes. Deze kleine badplaats aan de Costa Brava ligt aan de zuidelijke rand van de provincie Girona en biedt een gezinsvriendelijke vakantieomgeving.

    Deze residentie aan zee biedt gerenoveerde appartementen die zijn ontworpen als gastvrije, rustige toevluchtsoorden. Profiteer van de zon en geniet van je maaltijden op het balkon of het gemeubileerde terras. De meeste appartementen hebben ook uitzicht op zee. Deze residentie heeft het Biosphere Sustainable Certificate ontvangen.

    Tegenover de residentie ligt de Paseo Maritimo de Blanes met zijn mooie, lange zandstrand. Je hebt de mogelijkheid om een grote verscheidenheid aan wateractiviteiten te ontdekken, wilde kreken te ontdekken en de omgeving te verkennen.

    Of je nu heerlijk wilt eten in een restaurant, op zoek bent naar een apotheek of boodschappen wilt doen, je vindt alles wat je nodig hebt binnen 500 m van de residentie.

    APPARTEMENT 2 PERSONEN - 1 SLAAPKAMER - BALKON
    • Kamer : 38 m²
    • Aantal kamers : 2 • Aantal slaapkamers : 1 • Maximale capaciteit : 2
    • Accommodatiebeschrijving: 1woonkamer, 1slaapkamer, 1 kitchenette, 1 doucheruimte en 1toilet
    • Voorzieningen woonkamer: 1 bank
    • Slaapkamerfaciliteiten: 1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    • Badkamerfaciliteiten: 1 douche en 1 toilet
    • Keukenfaciliteiten: Uitgeruste open kitchenette en woonkamer
    • Let op: deze accommodatie heeft een balkon

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas