Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Miro

Bilbao, Spanje

 

hotel-miro
Favoriet 
 

v.a. 79

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Miro in Bilbao

De kamers zijn licht en ruimtelijk door de minimalistische stijl. In de ochtend kun je genieten van een goed gewaardeerd Spaans ontbijt met diverse Baskische streekproducten. Sluit je dag af met een drankje in de bar. Op slecht 5 minuten wandelen vind je het historische centrum van Bilbao waar je heerlijk kunt vertoeven op een van de leuke terrassen. Dit moderne boetiek hotel is een ontwerp van Antonio Miró. Het hotel ligt tegenover het beroemde Guggenheim museum. Zin om te shoppen? Neem een kijkje bij winkelcentrum Zubiarte.

De kamers zijn licht en ruimtelijk door de minimalistische stijl. In de ochtend kun je genieten van een goed gewaardeerd Spaans ontbijt met diverse Baskische streekproducten. Sluit je dag af met een drankje in de bar.

Op slecht 5 minuten wandelen vind je het historische centrum van Bilbao waar je heerlijk kunt vertoeven op een van de leuke terrassen. Dit moderne boetiek hotel is een ontwerp van Antonio Miró. Het hotel ligt tegenover het beroemde Guggenheim museum. Zin om te shoppen? Neem een kijkje bij winkelcentrum Zubiarte.

- Vanuit het hotel heb je uitzicht op het Guggenheim Museum Bilbao.
- Bilbao Fine Arts Museum ligt op slechts 2 minuten loopafstand
- Te voet bereik je winkelcentrum Zubiarte op ca. 5 minuten.

Met het openbaar vervoer:
- Bushalte Museo Plaza ligt op ca. 2 minuten wandelen.
- Tramhalte Abandoibarra ligt op ca. 6 minuten wandelen.

Met het vliegtuig:
Reis vanaf de luchthaven met het openbaar vervoer in ca. 40 minuten naar het hotel.

Met de (huur)auto:
- Er is geen parkeergelegenheid bij het hotel.

De ruime en lichte kamers zijn voorzien van:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Airconditioning
- Badkamer met douche, toilet en föhn

De basic kamers zijn kleiner en hebben een minder breed bed.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor