Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Abando

Bilbao, Spanje

 

hotel-abando
Favoriet 
 

v.a. 65

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Abando in Bilbao

Design kamers, stijlvol restaurant en een toplocatie; dit alles maakt hotel Abando een geschikte keuze voor een stedentrip! Loop in een klein kwartier naar het welbekende Guggenheim museum, terwijl je door de gezellige straatjes met leuke restaurants en winkels wandelt. Metrostation Abando ligt op ca. 100 meter afstand. Tip: Loop zeker even naar het treinstation van Abando, de binnenkant is erg mooi! De kamers zijn modern ingericht en er is gebruik gemaakt van zachte kleuren. De kamers zijn voorzien van luxe badkamers en fijne faciliteiten. Hotel Abando wordt goed gewaardeerd, mede door zijn fijne kamers! Geniet na een lange dag in de sauna of verbrand de laatste calorieën in de sportschool.

Design kamers, stijlvol restaurant en een toplocatie; dit alles maakt hotel Abando een geschikte keuze voor een stedentrip! Loop in een klein kwartier naar het welbekende Guggenheim museum, terwijl je door de gezellige straatjes met leuke restaurants en winkels wandelt. Metrostation Abando ligt op ca. 100 meter afstand. Tip: Loop zeker even naar het treinstation van Abando, de binnenkant is erg mooi!

De kamers zijn modern ingericht en er is gebruik gemaakt van zachte kleuren. De kamers zijn voorzien van luxe badkamers en fijne faciliteiten. Hotel Abando wordt goed gewaardeerd, mede door zijn fijne kamers! Geniet na een lange dag in de sauna of verbrand de laatste calorieën in de sportschool.

- Plaza Nueva ligt op ca. 8 minuten wandelen.
- Archeologie museum ligt op ca. 10 minuten wandelen.
- Guggenheim Museum ligt op ca. 15 minuten wandelen.

Openbaar vervoer:
- Je verplaatst jezelf het snelst door de stad met één van de drie metrolijnen waarover de stad beschikt. Of reis van A naar B met de bus.
- In de omgeving van het hotel vind je verschillende bushaltes.
- Metro- en treinstation Abando liggen op ca. 3 minuten wandelen.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Bilbao ligt op ca. 30 minuten afstand. Reis met een directe busverbinding richting hotel Abando.

Met de (huur)auto:
- Privé parkeren is mogelijk, parkeerkosten zijn ca. € 21,- euro per dag.

De standaard kamers van hotel Abando beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Telefoon
- Minibar
- Kluisje
- Airconditioning
- Koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas