Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pueblo Quinta Dos

Benalmádena, Spanje

 

pueblo-quinta-dos
Favoriet 
 

v.a. 567

  • Beoordeeld met een 7.5
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pueblo Quinta Dos in Benalmádena

Dit appartementenresort in mediterrane stijl ligt direct aan het strand. Er zijn vele winkels in de omgeving en de gasten kunnen ook het museum bezoeken van de beroemdste zoon van de stad, Picasso. Het Gibralfaro kasteel biedt een verbluffend mooi uitzicht op de stad en is te bereiken via een mooie wandeling. De gasten kunnen in dit charmante resort in de stijl van een dorp genieten van de echte mediterrane levenstijl. De inrichting is fris met aantrekkelijke poorten, marmeren elementen en voortreffelijke faciliteiten. Het appartementenhotel beschikt in totaal over 10 wooneenheden, een tuin en een terras. Tot de faciliteiten van het hotel behoren een lift naar de bovenverdiepingen. Het complex bestaat uit wooneenheden met 1 of 2 slaapkamers (met een capaciteit van 4-6 personen). Er is een slaapbank in het woonkamergedeelte en alle appartementen hebben een volledig uitgeruste keuken. De eigen badkamer heeft een bad en een haardroger. Ze zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een televisie, een koelkast, een fornuis, een magnetron en de mogelijkheid om zelf thee en koffie te zetten. Een wasmachine en een strijkijzer met strijkplank behoren in alle wooneenheden tot de standaardvoorzieningen, evenals een balkon of een terras. Dit hotel heeft in totaal 2 zwembaden, waaronder een fantastisch, door palmbomen en mooie tuinen omzoomd buitenbad. Er is een golfbaan op minder dan 3 km afstand van het hotel. De gasten die vanuit Malaga komen over de N340 naar Cádiz, volgen de N340 in de richting van Torremolinos en Benalmadena Costa. Blijf op de deze weg en passeer het aan de linkerkant gelegen Hotel Riviera. Bij de eerste rotonde na het Hotel La Rosa, ongeveer 50 meter verder, slaat u rechtsaf om de Avenida Federico García Lorca in te gaan. Volg deze weg tot de eerste zijstraat aan de rechterkant. De receptie van het appartementencomplex is nu te zien.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 08-11-2024 voor een 8-daagse vakantie 567,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor