Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Señorio Vistamar

Benahavís, Spanje

 

senorio-vistamarsenorio-vistamarsenorio-vistamarsenorio-vistamarsenorio-vistamar
Favoriet 
     

    v.a. 886

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Señorio Vistamar in Benahavís

    Welkom in dit prachtige appartement in Benahavís, waar 4 personen hun tweede thuis zullen vinden.

    De buitenkant van het pand is ideaal om te genieten van het zuidelijke klimaat. In de prachtige gemeenschappelijke ruimtes ontdek je heerlijke hoekjes om rond te lopen en natuurlijk om te genieten van een fantastisch gemeenschappelijk chloorzwembad, met een afmeting van 18 x 12 m en een dieptebereik tussen 0,5 en 2,2 m. De kleintjes kunnen zich ook vermaken met spetteren in het kinderzwembad. Eenmaal op het terrein wordt het fantastische privéterras met barbecue de ideale ruimte om de dag te beginnen met een goed ontbijt en te genieten van het prachtige uitzicht op de omgeving, of om je avonden te verlengen onder het genot van onvergetelijke maaltijden of leuke momenten onder het genot van een drankje aan het eind van de dag met je gezelschap. Houd er rekening mee dat, aangezien het appartement zich in een blok van appartementen bevindt, het directe buren heeft.

    Gelegen op de tweede verdieping van een gebouw zonder lift, is het moderne en lichte interieur van het appartement ontworpen om je de rust te bieden die je verdient. De woonkamer heeft AC en Smart TV. De keuken is onafhankelijk en heeft een keramische kookplaat en al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. In het huis is er een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Als het tijd is om te slapen zijn er twee slaapkamers, beide met AC. In de eerste slaapkamer staat een tweepersoonsbed, toegang tot het terras en een eigen badkamer met bad, terwijl de tweede slaapkamer twee eenpersoonsbedden heeft. Een aparte badkamer met douche maakt het huis compleet. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en kinderstoel leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils