Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Can Potdir

Ariany, Spanje

 

can-potdircan-potdircan-potdircan-potdircan-potdir
Favoriet 
     

    v.a. 838

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Can Potdir in Ariany

    Welkom in dit majestueuze huis in Ariany, met een prachtige tuin en privézwembad, vol leven en rust, dat plaats biedt aan 6 personen.
    Bent u op zoek naar een ontspannende, rustige en tegelijkertijd levendige plek voor uw vakantie op het eiland? Als dat het geval is, aarzel dan niet om in deze prachtige villa te verblijven. Het ovale chloorbad heeft een afmeting van 6 x 3,5 meter en is 1,5 meter diep. Hier kunt u na een tijdje zonnen onvermoeibaar zwemmen op een van de 6 ligstoelen. Daar, genietend van het prachtige uitzicht op de bergen en het groen van de tuin, kunt u genieten van een mediterraan ontbijt. De buitendouche is perfect om af te koelen als je geen zin hebt om te zwemmen. In het landhuis zijn er schapen en katten; de eigenaar gaat elke dag om ze te voeren. Houd er bovendien rekening mee dat er in de naburige boerderij paarden zijn. Privacy is volledig totaal.







    Een zeer goed onderhouden stenen pad leidt vanuit de tuin naar de heerlijke barbecueplaats, die is uitgerust met een grote eettafel en enkele basisapparaten om van een gezellige avond te genieten. Daarnaast heeft u vanaf een mooi terras toegang tot het interieur van het huis, in een kleurrijke en gezellige woonkamer met satelliet-tv en tegelijkertijd open naar een moderne keuken met een keramische kookplaat. Het huis biedt een badkamer met douche en drie slaapkamers met elk een kledingkast. Een slaapkamer heeft twee aparte bedden, airconditioning, ruimte genoeg voor een kinderbedje en een kinderstoel en directe toegang tot de tuin. De tweede slaapkamer heeft ook twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met douche. Ten slotte biedt de laatste slaapkamer een tweepersoonsbed en airconditioning. Houd er rekening mee dat een van de slaapkamers een oversteekplaats is en geen privacy heeft.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna