Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Junius

Arenas, Spanje

 

casa-junius
Favoriet 
 

v.a. 968

  • Beoordeeld met een 9.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Casa Junius in Arenas



Casa Junius... wat een heerlijk adresje. Met een koel glas wijn geniet ik van de zon die langzaam achter de bergen verdwijnt. Ik zak nog iets verder weg in de vrolijk gekleurde kussens van de loungebank in de tuin op één van de terrasjes. Het uitzicht is werkelijk fascinerend: ik kijk uit over schitterende valleien en imposante bergen.

Casa Junius is een gerestaureerde cortijo en biedt luxe en comfort midden in de prachtige bergen van Málaga. Aan beide kanten heb je een spectaculair uitzicht op de valleien, waar je kunt genieten van de zonsop - en ondergang. In de naaste omgeving, op de berghelligen, vind je prachtige witte dorpjes. Daar ga ik zeker een bezoek aan brengen. Het dromerige uitzicht, de unieke inrichting en de oase van rust… Ja, het voelt hier als thuiskomen.


  • Pools:buitenzwembad (lengte: 7 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; ligstoelen; parasol; buitenzitje: parasol; ligstoelen; tafel),Mandatory:eindschoonmaak: circa 70;00 € per eenheid per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht);eindschoonmaak: circa 50;00 € per verblijf contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Deposit:borg: circa 100;00 € contant te betalen (ter plekke te betalen; verplicht),Regular:parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg (contant te betalen);eindschoonmaak (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;theedoeken inclusief;bagagerie;buitenzwembad (lengte: 7 meter; breedte: 5 meter)(zoet water; ligstoelen; parasol; buitenzitje: parasol; ligstoelen; tafel),GeneralFacility:modern ingerichte accommodatie;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg (contant te betalen);eindschoonmaak (contant te betalen);bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 1 keer per week;theedoeken inclusief;bagagerie;huisdieren niet toegestaan
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-09-2025 968,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm