Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Arcos de la Frontera

Spanje

 

Hacienda el Santiscal

Minstens zo bijzonder als het landhuis zelf, is de ontstaansgeschiedenis van de Hacienda El Santiscal. Meer dan 500 jaar geleden, in de glorietijd van Spanje, was er een ridder: Juan de Armario. Het nabijgelegen stadje Ronda werd belegerd, en niemand..

Arcos de la Frontera

  5 pers.
  Enjoy Arcos

  Welkom in dit prachtige herenhuis in Arcos de la Frontera, waar 5+2 gasten hun tweede huis zullen vinden.Als u het zuiden van Spanje wilt verkennen en al zijn charme wilt opsnuiven, dan is dit de ideale accommodatie voor u. Het pand biedt twee terras..

  Arcos de la Frontera

   5 pers.
   Boliches

   Dit charmante appartement voor maximaal 4+1 personen heet u welkom.Buiten dit fantastische appartement vindt u een terras met een prachtig uitzicht op het landschap, met een eethoek die ideaal is om de avonden te verlengen in het gezelschap van uw di..

   Arcos de la Frontera

    2 pers.
    Casa Cuna

    Dit gezellige appartement verwelkomt 2+2 personen.De buitenkant van deze prachtige woning biedt uitzicht op het dorp waarin het zich bevindt. Houd er rekening mee dat, aangezien dit een flat is, het directe buren heeft en de privacy gedeeltelijk is.I..

    Arcos de la Frontera

    Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje    Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

    Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.