Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Altea Beach 3p 4/5p

Altea, Spanje

 

altea-beach-3p-4-5paltea-beach-3p-4-5paltea-beach-3p-4-5paltea-beach-3p-4-5paltea-beach-3p-4-5p
Favoriet 
     

    v.a. 637

    • Max. 5 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Altea Beach 3p 4/5p in Altea

    De residentie valt op door de moderne architectuur en is gevestigd nabij de jachthaven en winkels. De residentie "Altea Hills' bestaat uit appartementen die beschikken over een terras met zicht op de baai en de jachthaven. Alle types logement zijn perfect geschikt voor een rustig verblijf, zijn heel comfortabel ingericht en hebben airco. Ter plaatse is er tevens een zwembad om optimaal te kunnen ontspannen. Deze residentie ligt vlak tegenover het keistrand, u hoeft enkel de straat over te steken.

    Activiteiten

    Tijdens uw vakantie hoeft u zich geen ogenblik te vervelen. Zowel in als rond de residentie zijn diverse (sportieve) activiteiten mogelijk. Er is een openluchtzwembad, sportterreinen,... Ook zijn er verschillende excursies mogelijk. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden voor activiteiten.

    Kenmerken

        Altea is een spaanse badstad; de ideale zonbestemming!
        Moderen residentie met een schitterend zicht over de baai.
        Rechttegenover het keienstrand en op 200 m van de jachthaven.

    Appartement 2 slaapkamers 4/5 pers. met airconditioning

    Oppervlakte: :
         ongeveer 85 m²
    Accommodatie :
         Woonkamer met een sofabed voor 1 persoon, slaapkamer (met zicht op zee) met tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer (in marmer) met hydromasserend bad en WC, kamer met zetelbed en schuifbed, douchekamer (hydromasserende douche) met WC. Opmerking: Alle appartementen bevinden zich tussen de 5de en 8ste verdieping - geen appartementen op het gelijkvloers. - Aparte keuken met keramische kookplaten, koelkast, oven (klassiek en microgolf), afwasmachine en wasmachine (apart gelegen in een ruimte met wasbak, grenzend aan de keuken) - Televisie (gratis), Spaanse en Europese zenderselectie - Terras met tuinmeubelen en zicht op zee - Alle appartementen zijn uitgerust met airco (warm of koud) NB: er is geen telefoon in de kamer.
    Slaapkamers: :
         1 slaapkamer (zeezicht) met een tweepersoonsbed en aangrenzende badkamer, inrichting met marmer, hydromassagebad en wc. 1 slaapkamer met een slaapbank en een uitschuifbed, doucheruimte (hydromassagedouche) met wc.
    Badkamer: :
         1 badkamer (hydromassagebad) met wc en 1 doucheruimte (hydromassagedouche) met wc
    Woonkamer: :
         Woonkamer met sofa, te veranderen in een eenpersoonsbed
    Overige informatie: :
         Opmerking: de accommodaties bevinden zich allemaal tussen de 5e en de 8e verdieping, geen appartementen op de begane grond. Ligging accommodatie: Alle appartementen hebben uitzicht op zee en het strand. De appartementen hebben geen telefoon.


    Uw accommodatie is voorzien van:

        Bad
        Balkon
        Airconditioning
        Individuele kluis (betalend)
        Aparte, volledig ingerichte keuken
        Keramische kookplaat
        Douche
        Oven
        Wasmachine
        Vaatwasser
        Magnetron
        Tuinmeubilair
        Internet in de appartementen (toeslag)
        Koelkast
        Televisie met nationale en internationale zenders
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna