Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cantallops

Alicante, Spanje

 

cantallopscantallopscantallopscantallopscantallops
Favoriet 
     

    v.a. 2.346

    • Max. 10 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cantallops in Alicante

    Welkom in dit majestueuze en elegante chalet voor 10 personen in het prachtige kustgebied van Javea, op slechts 4 km afstand van het strand van El Arenal. Het biedt een prachtig privézwembad met chloor, omsloten door de bergen.

    Het beste na een lange dag op het strand is een lekkere en ontspannende duik in het chloorzwembad van 10 x 5 meter met een diepte van 1,3 tot 2,2 meter. De prachtige tuin is het perfecte decor om te chillen. De geur en het groen van het gazon en het gezang van de kippen in het kippenhok kunt u voelen en horen terwijl u zich koestert in de zon op een van de 5 ligstoelen rond het zwembad. s Avonds kunt u op de veranda genieten van een heerlijk diner terwijl u de zonsondergang tussen de bergen bewondert. U kunt een sappige barbecue of een van uw beste gerechten koken op het keramische blad.

    Als u dit huis met twee verdiepingen binnenkomt, vindt u een gezellige woonkamer, open naar het eetgedeelte, met twee banken, een salontafel en een tv-toestel. Vervolgens komt u in de grote keuken met een mediterrane stijl die is uitgerust met een gasfornuis, oven, magnetron, grote werkbladen en nog veel meer. Houd er rekening mee dat de open haarden, zowel in de woonkamer als in de keuken, slechts decoratieve items zijn die niet kunnen worden gebruikt. De wasruimte is onafhankelijk en biedt een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. Op deze verdieping vindt u twee slaapkamers. Beide hebben een tweepersoonsbed, een kast en airconditioning, en een ervan heeft ook een eigen badkamer met een douche en een bad, en ruimte om een kinderbedje te plaatsen als dat nodig is. Een kinderstoel is ook beschikbaar. Een badkamer met douche completeert deze verdieping. Boven vinden we nog een badkamer met een douche en drie slaapkamers. Twee daarvan hebben een tweepersoonsbed en een kledingkast, één heeft airco en de andere een ventilator. De laatste kamer heeft twee eenpersoonsbedden en een ventilator. Voor de koudere seizoenen is de begane grond voorzien van vloerverwarming, terwijl de bovenste verdieping is uitgerust met centrale verwarming op gas.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor